Stiri de ultima ora
Acasa / Life Style / FOTO-REPORTAJ- Cabana Ograda Bunicilor din Gura Humorului este un loc de vis pe placul tuturor- Aici este un loc perfect unde te poți relaxa, Cabana Ograda Bunicilor dispune de un adevărat confort pentru toți care îi trec pragul (GALERIE FOTO- EXCLUSIV ZIARUL ȘTIRI MONDENE) 

FOTO-REPORTAJ- Cabana Ograda Bunicilor din Gura Humorului este un loc de vis pe placul tuturor- Aici este un loc perfect unde te poți relaxa, Cabana Ograda Bunicilor dispune de un adevărat confort pentru toți care îi trec pragul (GALERIE FOTO- EXCLUSIV ZIARUL ȘTIRI MONDENE) 

Cabana Ograda Bunicilor din Gura Humorului, jud. Suceava, este un loc de vis pe placul tuturor.

Aici este un loc perfect unde te poți relaxa. Cabana Ograda Bunicilor este situată în apropierea parcului Ariniș și a pârtiei Șoimului, într-o zonă liniștită, care oferă un peisaj frumos în orice anotimp al anului, strada Ciprian Porumbescu, nr.58. Cabana Ograda Bunicilor din Gura Humorului are o cameră cu baie, TV, un living cu canapea extensibilă de două persoane, internet wireless, ecran plat cu netflix, bucătărie utilată, încălzire în pardosea, foișor, piscină, grătar, ceaun, proțap, loc de parcare, terasă cu vedere la râuCabana dispune de un adevărat confort pentru toți care îi trec pragul.

Cei care vin la Cabana Ograda Bunicilor din Gura Humorului din jud. Suceava, pot să viziteze multe obiective turistice precum: orașul Gura Humorului, Parcul de aventură Escalada, muntele Piatra Pinului, Râul Moldova, Parcul Arinis, Pârtia Șoimul, Mănăstirea Voroneț dar și altele. Cabana Ograda Bunicilor este o casă de vacanță superbă, gazdele sunt foarte primitoare, cei care au fost aici au avut parte de experiențe de neuitat care nu le vor uita niciodată. La 400 m de Cabana Ograda Bunicilor, Gura Humorului,  jud. Suceava, este Parcul Arinis, unde gășiți terase, patinoarul, tiroliana, o sală de sport etc. 

Cabana Ograda Bunicilor, are parcare privată gratuită, ea este situată într-o zonă potrivită pentru o serie activități precum: drumeții, schi și pescuit. Vă recomandăm cu încredere să veniți la Cabana Ograda Bunicilor din Gura Humorului, jud. Suceava, aici o să simțiți ca mai bine ca acasă. Pentru detalii referitor prețuri/ rezervări vă punem la dispoziție următoarele date de contact: Telefon: 0743867415. Email: claudiadea2013@yahoo.com. Facebook: 

https://www.facebook.com/Ograda-Bunicilor-Gura-Humorului-101248625032427/ (Pagină Oficială). ❤❤❤❤

 RECENZII: Vasile VLAD
Mergi Sus