Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Familia a facut anuntul in urma cu putin timp! Ce se intampla cu Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity!

Familia a facut anuntul in urma cu putin timp! Ce se intampla cu Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity!

Starea solistului Goodbye to Gravity este in continuare grava, dar stabila. Tanarul este internat în Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk, Olanda, după ce a fost rănit grav în incendiul din clubul Colectiv.

Familia a anuntat ca tanarul va fi operat luni. “Starea lui Andrei Galuţ este stabilă. Mâine va avea loc prima operaţie. Căile respiratorii şi plămânii nu i-au fost afectate”, a fost anuntul de pe site-ul de socializare a a grupului dedicat trupei Goodbye to Gravity.

Potrivit anunţului, Andrei Galuţ se află în prezent într-o rezervă la secţia de terapie intensivă a Rode Kruis Ziekenhuis – Beverwijk Ward (Spitalul Crucii Roşii din Beverwijk), în care au acces doar mama acestuia, Mariana Belean, şi un translator.

Înainte de a fi transferat în Olanda, Andrei Galuţ era internat în stare gravă la Spitalul Elias din Bucureşti, cu arsuri şi intoxicaţie cu fum, fiind ventilat mecanic.

Daria Petrescu

vezi comentariile

cancan

Mergi Sus