Stiri de ultima ora
Acasa / Cautare dupa: jud. Mehedinți

Cautare dupa: jud. Mehedinți

Abonare RSS

REPORTAJ: Casa de vacanță Orizont, din Clisura Dunării, comuna Șvinița, jud. Mehedinți, este un loc primitor, care dispune de un adevărat confort- Aici este locul perfect unde să veniți alături de prieteni și cei dragi să vă relaxați/ petreceți vacanța. (EXCLUSIV- GALERIE FOTO)

REPORTAJ: Casa de vacanță Orizont, din Clisura Dunării, comuna Șvinița, jud. Mehedinți, este un loc primitor, care dispune de un adevărat confort- Aici este locul perfect unde să veniți alături de prieteni și cei  dragi să vă relaxați/ petreceți vacanța. (EXCLUSIV- GALERIE FOTO)

(DATE DE CONTACT: ☎ Nr. de Telefon/ WhatsApp:  0760851760, Email:✉ petro_vunga@yahoo.com) Casa de vacanță Orizont, din Clisura Dunării, comuna Șvinița,  jud. Mehedinți, este un loc primitor, care dispune de un adevărat confort. Aici este locul perfect unde să veniți alături de prieteni și cei ...

Afla Continuarea »

REPORTAJ: Agropensiunea Turistică Maria Selena din satul Gornovița, comuna Balta, jud. Mehedinți, este un loc de vis unde să te relaxezi/ îți petreci vacanța alături de prieteni și cei dragi. (GALERIE FOTO)

REPORTAJ: Agropensiunea Turistică Maria Selena din satul Gornovița, comuna Balta, jud. Mehedinți, este un loc de vis unde să te relaxezi/ îți petreci  vacanța alături de prieteni și cei dragi. (GALERIE FOTO)

(DATE DE CONTACT:  Nr. de Telefon/ WhatsApp:    Mobil: 0759524539/ Fix: 0352524023, Email:   ciocloviulica@gmail. com) Agropensiunea Turistică Maria Selena din satul Gornovița, comuna Balta, jud. Mehedinți, este un loc de vis unde să te relaxezi/ îți petreci vacanța alături de prieteni și cei dragi.  ...

Afla Continuarea »
Mergi Sus