Stiri de ultima ora
Acasa / Cautare dupa: jud. Gorj

Cautare dupa: jud. Gorj

Abonare RSS

REPORTAJ: Vila Stella Alpina din stațiunea turistică Rânca, Novaci, jud. Gorj, este un loc primitor care dispune de un adevărat confort, aici este locul ideal unde să veniți alături de prieteni sau cei dragi, să petreceți un sejur de vacanță de neuitat. (EXCLUSIV- GALERIE FOTO)

REPORTAJ: Vila Stella Alpina din stațiunea turistică Rânca, Novaci,  jud. Gorj, este un loc primitor care dispune de un adevărat confort, aici este locul ideal unde să veniți alături de prieteni sau cei dragi, să petreceți un sejur de vacanță de neuitat. (EXCLUSIV- GALERIE FOTO)

(DATE DE CONTACT: ☎ Nr. de Telefon/ WhatsApp:  0751095095,      Email: ✉ pensiuneastellaalipna@yahoo.com) Vila Stella Alpina din stațiunea turistică Rânca, Novaci,  jud. Gorj, este un loc primitor care dispune de un adevărat confort, aici este locul ideal unde să veniți alături ...

Afla Continuarea »

Interpreta de muzică populară Ioana Popa și-a lansat recent melodia “Într-o căsuță de la țară”, un nou cântec de suflet- “Într-o căsuță de la țară”este despre copilărie, videoclipul melodiei a fost filmat în satul Hobița, jud. Gorj, la Casa Memorială “Constantin Brâncuși”, în apropiere de Târgu Jiu. (EXCLUSIV- GALERIE FOTO)

Interpreta de muzică populară Ioana Popa și-a lansat recent melodia “Într-o căsuță de la țară”, un nou cântec de suflet-  “Într-o căsuță de la țară”este despre copilărie, videoclipul melodiei a fost filmat în satul Hobița, jud. Gorj, la  Casa Memorială “Constantin  Brâncuși”, în apropiere de Târgu Jiu. (EXCLUSIV- GALERIE FOTO)

Interpreta de muzică populară Ioana Popa și-a lansat recent melodia“Într-o căsuță de la țară”, un nou cântec de suflet. “Într-o căsuță de la țară”este despre copilărie, videoclipul melodiei a fost filmat în satul Hobița, jud. Gorj, la Casa Memorială “Constantin Brâncuși” în apropiere ...

Afla Continuarea »

REPORTAJ: Pensiunea Dor de Munte din Novaci, Stațiunea Rânca, jud. Gorj, este un loc de vis unde să te relaxezi/ îți petreci vacanța alături de prieteni și cei dragi, aici te poți bucura de un adevărat confort dar și de frumusețea munților din zonă. (GALERIE FOTO)

REPORTAJ: Pensiunea Dor de Munte din Novaci, Stațiunea Rânca, jud. Gorj, este un loc de vis unde să te relaxezi/ îți petreci vacanța alături de prieteni și cei dragi, aici te poți bucura de un adevărat confort  dar și de frumusețea munților din zonă. (GALERIE FOTO)

(DATE DE CONTACT: Nr. de Telefon/ WhatsApp:   0765643005, Email:   savescuancaelena@yahoo.com) Pensiunea Dor de Munte din Novaci, Stațiunea Rânca, jud. Gorj, este un loc de vis unde să te relaxezi/ îți petreci  vacanța alături de prieteni și cei dragi, aici te poți ...

Afla Continuarea »
Mergi Sus