Stiri de ultima ora
Acasa / Life Style / Efectele uimitoare ale sucului de cartofi cruzi. Vindecă boli grave! Reţeta călugărilor budişti

Efectele uimitoare ale sucului de cartofi cruzi. Vindecă boli grave! Reţeta călugărilor budişti


Efectele uimitoare ale sucul de cartofi cruzi. Vindecă boli grave. Reţeta călugărilor budişti 
Efectele uimitoare ale sucul de cartofi cruzi. Vindecă boli grave. Reţeta călugărilor budişti 

Poate ideea de a consumă cartofi cruzi nu te încânta, dar când vei afla cât de mult îţi poate îmbunătăţi starea de sănătate această legumă, îţi vei schimbă părerea. Sucul de cartofi este un elixir preţios, trebuie doar să fii atent la cum îi alegi. Pentru a prepară şi consumă suc de cartofi, alege-i pe cei copţi, fără urme verzi în coajă sau muguri pentru că în ambele situaţii, avem de-a face cu solanină, o substanţă toxică. 

Sucul de cartofi este un remediu natural eficient pentru gastrită, una dintre bolile cel mai des întâlnite. Tot ce trebuie să faceţi este să consumaţi o lingură de suc diluat în puţină apă, cu jumătate de ora înainte de masă.

În tratamentul ulcerului stomacal şi duodenal, trebuie să consumaţi 50 ml de suc suc de cartofi pe stomacul gol, zilnic.
Sucul de cartofi este eficient în reducerea nivelului zahărului din sânge şi poate combate bolile de plămâni, conform
bzi.ro.

Călugării budişti sunt de părere că 200 de ml de suc de cartofi consumat zilnic poate să vindece cancerul şi alte afecţiuni mortale. În Japonia, oamenii de ştiinţă au făcut experimente pe şoareci şi au stopat creşterea tumorilor cu ajutorul unei substanţe extrase din cartofi. 

Cum se prepară

Este foarte simplu să faceţi suc de cartofi, chiar dacă nu aveţi storcător de fructe şi legume. În primul rând, spălaţi cartoful, daţi-l pe răzătoare, puneţi într-o strecurătoare, deasupra unui recipient astfel încât să se scurgă. Consumaţi sucul că atare sau în amestec cu alte fructe şi legume.

REALITATEA.NET – Stiri – SĂNĂTATE

Mergi Sus