Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Două maşini au plonjat una după alta în albia unui pârâu din Mureş: 10 tineri au fost răniţi

Două maşini au plonjat una după alta în albia unui pârâu din Mureş: 10 tineri au fost răniţi


Zece tineri cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani au fost răniţi, în noaptea de luni spre marţi, după ce maşinile în care se aflau au plonjat, una după cealaltă, în albia unui pârâu, în judeţul Mureş, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum. Unul dintre şoferi are doar 17 ani.


Subinspectorul Emanuela Rugină, din cadrul Poliţiei Mureş, a declarat, marţi, Pentru Mediafax, că şoferul primei maşini care a intrat în albia pârâului Hodoşa este minor, iar în urma accidentului a fost rănit grav.

”Pe DJ 153 A, dinspre localitatea Isla, spre localitatea Hodoşa, două autoturisme, respectiv unul condus de un tânăr de 17 ani, a pierdut controlul, a părăsit partea carosabilă ajungând în albia unui pârâu, urmat fiind de un alt autoturism, condus de un tânăr de 25 de ani care, la fel, a pierdut controlul auto şi a ajuns în albia aceluiaşi pârâu”, potrivit subinspectorului Emanuela Rugină.

Din primele cercetări, cauza producerii accidentului este neadaptarea vitezei la condiţiile de drum, dar poliţiştii iau în calcul posibilitatea ca al doilea şofer, care a intrat cu maşina în pârâu, să fi fost indus în eroare de traiectoria pe care a luat-o cel din faţa sa, ţinând cont că drumul era negru, iar accidentul s-a produs între localităţi.

În total sunt zece răniţi cu vârste cuprinse între 16 şi 20 de ani.

Mergi Sus