Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Dacian Cioloş, vehiculat pentru postul de premier. Ce susţinere are pe facebook pentru funcţie

Dacian Cioloş, vehiculat pentru postul de premier. Ce susţinere are pe facebook pentru funcţie


Numele lui Dacian Cioloş este tot mai vehiculat în ultima vreme în spaţiul public pentru postul de premier. Pe pagina sa de facebook au fost postate mai multe mesaje de susţinere pentru preluarea funcţiei de şef al Guvernului care ar urma să fie unul format din tehnocraţi.

“Reiterez ideea ca un guvern tehnocrat, pana la urmatoarele alegeri Parlamentare, e cea mai buna varianta pentru redresarea Romaniei si pentru stabilitatea actului de guvernare. Un guvern tehnocrat, un prim-ministru apolitic, in persoana lui Dacian Ciolos!”, a scris  Alexandru Pencu, pe pagina de facebook  a lui Dacian Cioloş.

“Am citit și despre posibilitate ca următorul premier să fie Dacian Ciolos. Dacă e așa, societatea civilă nu va fi probabil consultată pentru un nume, ci pentru revendicări. Ceea ce e de asemenea bine. Cioloș e un bun profesionist și ar putea pune standardele guvernării undeva sus”, a mai scris un internaut pe pagina de facebook a fostului comisar european.

“NU inteleg de ce pierde timpul presedintele Klaus Iohannis. OK, fiind sibian e mai lent ca un bucurestean, dar sa pierzi timpul in ‘consultari’ inutile cu Dragnea, Oprea, Tariceanu sau Alina (citea jenant dupa fituici aseara) este aiurea. Ai un roman despre care se zice ca a performat in spatiu UE: Dacian Ciolos! Imagine buna, tehnocrat: a penetrat un pic  si serviciile secrete franceze . Numeste-l frate, da-i mana libera sa faca guvern de specialisti si trimite-i pe Oprea si Tariceanu la plimbare. Nu il accepta Parlamentul? Il numesti de doua ori – daca nu vor … anticipate – inseamna ca nu au inteles ce vrea strada: ‘sa plece toti acasa”!, a scris şi Gigel Militaru.

“Daca ajungeti premier,sper ca faceti tot posibilul sa traim mai bine.nu pensii mizere”, a scris Andrei Andrei.

REALITATEA.NET – Stiri – POLITICĂ

Mergi Sus