Stiri de ultima ora
Acasa / Horoscop / Cuplurile blestemate din zodiac. Sunt sortite eşecului!

Cuplurile blestemate din zodiac. Sunt sortite eşecului!


Cuplurile blestemate din zodiac. Sunt sortite eşecului!
Cuplurile blestemate din zodiac. Sunt sortite eşecului!

Relațiile de dragoste sunt puse adesea la încercări peste care de multe ori partenerii nu pot trece. Deși li se pare că se înțeleg foarte bine și se completează, se întâmplă ca în unele momente să nu mai rezoneze deloc și să se gândească mai bine la modul în care funcționează, de fapt, relația.


Eșecul face parte din viață, așa că acesta trebuie considerat o lecție pe care o primește fiecare la momentul potrivit. Asta se poate observa și în cazul cuplurilor care nu au o poveste de dragoste ca în basme și nu își pot găsi liniștea. Astrele își spun cuvântul și dezvăluie care sunt perechile din zodiac ce nu reușesc să se înțeleagă, fiind considerate blestemate.

Leu + Rac

Deși între cei doi nativi există clar o atracție și o chimie, relația lor nu reușește să se contureze. Acest lucru devine extrem de frustrant pentru Leu, care vrea să se simtă în siguranță alături de persoana iubită. Racul este și el deranjat deoarece își dorește o legătură profundă cu partenerul. Această neînțelegere afectează serios relația celor doi, uneori devenind chiar brutală.

Leii sunt extrem de schimbători și pot avea unele reacții sau comentarii deplasate. Acum dau dovadă de deschidere față de partener și în secunda următoare simt nevoia să împartă inutil critici. Racii pun la inimă toate aceste reacții impulsive, chiar dacă nu o arată. Ei folosesc agresiunea ca mecanism de apărare, așa că relația este clar una sortită eșecului.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mergi Sus