Stiri de ultima ora
Acasa / Life Style / Cum schimbi culoarea pe Facebook Messenger? Medicii recomandă să faci de urgență asta

Cum schimbi culoarea pe Facebook Messenger? Medicii recomandă să faci de urgență asta


Cea mai tare schimbare de pe Facebook Messenger e activă de câteva săptămâni. Foarte probabil, încă n-ai accesat-o, deși ar trebui. E foarte simplu să faci asta. Pe scurt, Facebook s-a decis să introducă o altă culoare în Messenger. Astfel, când stai noaptea în pat și conversezi prin aplicația asta n-o să îți mai obosească ochii atât de rău. Impactul asupra somnului tău va fi masiv. 


Facebook a promis încă din 2018 o temă întunecată pe Messenger. Toată lumea a așteptat-o cu interes și cu siguranță s-a lăsat mult timp așteptată. Pe scurt, am făcut un ghid ca să știi cum schimbi culoarea în Facebook Messenger. Altfel spus, cum treci la dark mode și impactul asupra tău n-o să mai fie atât de negativ. 

Schimbarea pentru Facebook Messenger e acum activă pe Android și iPhone. Și cum Messenger are peste un miliard de utilizatori, sigur vrei orice noutate. Așa e cazul și acum cu schimbarea aceasta. Din fericire, se activează foarte ușor.

Cum schimbi culoarea pe Facebook Messenger?

Ce vrei, de fapt, e să obții un dark mode, adică acel mod întunecat. Probabil ai auzit-o de această noutate și la cei care se laudă că așa și-au schimbat culoarea pe Facebook Messenger. La acest capitol, acest ghid scurt te ajută să obții ce dorești.

Ca să schimbi culoarea în Facebook Messenger și să obții dark mode trebuie să trimiți un emoji (sau emoticon, depinde cum te raportezi tu la asta). Odată cu asta, interfața se transformă într-una neagră.

Noaptea te va ajuta enorm. De ce? Ei bine, lumina albă, rece, pe care o au toate ecranele telefoanelor au un impact mare asupra ochilor. Asta poate duce la oboseală, dureri de cap și cu siguranță un somn neliniștit. Dar o temă mai întunecată e mai blândă cu ochii și, implicit, cu efectele luminii asupra creierului.

În cazul Messenger, ca să schimbi culoarea trebuie să-i trimiți cuiva un emoji cu o Lună, dar nu orice Lună, ci emojiul cu semilună. Îl găsești printre celelalte semne. După ce ai trimis-o, mai multe luni ar trebui să cadă pe ecran și să-ți apară un pop-up care te anunță că ai deblocat modul întunecat.

Intri la setări și-l poți activa de acolo. Dacă nu funcționează așa, după ce ți-a trimis cineva un emoji, sau ai trimis tu, închizi și redeschizi aplicația. Apoi intri în setări și activezi de acolo modul. Dacă te enervează, poți transforma interfața înapoi în cea clasică.

De ce trebuie să faci de urgență schimbarea asta pe Facebook Messenger?

Lumina albastră emisă de ecran afectează somnul persoanelor care utilizează telefonul înainte de culcare. Medicii au explicat că lumina emisă de telefon păcăleşte creierul să creadă că ne aflăm în timpul zilei.

Creierul nu produce melatonină, hormonul somnului, şi astfel persoana în cauză adoarme greu şi nu are un somn odihnitor, ceea ce poate genera numeroase alte probleme de sănătate.


Fanatik.ro


Vom deveni dependenti de Ungaria! Masura luata de Guvern


Fanatik.ro


Atentie! Mare sarbatoare, azi! Ce NU ai voie sa faci


Stirile PRO TV


Au plecat împreună în vacanţă şi au vrut să experimenteze un joc sexual. Cum a fost găsită tânăra. FOTO

Mergi Sus