Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Cum arată casa de 33 de milioane de dolari a lui Bruce Willis

Cum arată casa de 33 de milioane de dolari a lui Bruce Willis


Casa lui Bruce Willis din Insulele Turks și Caicos este fabuloasă, iar cine vrea să locuiască în același loc unde a fost și vedeta de la Hollywood atunci trebuie să cheltuiască 33 de milioane de dolari.


Proprietatea din Caraibe este situată pe 3,6 hectare de pământ și include o casă principală cu cinci dormitoare și alte două vile pentru oaspeți. Are acces la o plajă privată și la o stațiune din apropiere, scrie Bussiness Insider.

Domeniul lui Bruce Willis este format dintr-o vilă mare cu cinci dormitoare și alte două vile mai mici pentru oaspeți. Fiecare dintre aceste vile pentru oaspeți au câte trei dormitoare. Vedeta se mută în California și caută să-și vândă proprietatea din Insulele Turks și Caicos.

Ca să ajungă aici, Willis trebuie să ia avionul din Miami apoi să mai meargă cu barca timp de 35 de minute.

Casa lui Bruce Willis este o mostră de Paradis

Proprietatea ce se întinde pe 3,6 hectare are și peste 300 de metri de plajă privată. Aceasta a fost cumpărată de Bruce Willis în 2000 și în 2004 au fost terminate construcțiile la casă. Casa principală a fost renovată în 2018.

Casa este dotată cu mobilă luxoasă, are și o piscină și o zonă de relaxare și chiar o barcă transformată într-un loc de joacă pentru copii. Casele pentru oaspeți au și ele propriile piscine, iar dormitoarele au vedere la ocean. În total, proprietatea are 11 dormitoare și 5 băi. Se vede că munca actorului este una bănoasă.

Dacă domeniul se va vinde la prețul cerut atunci acesta va deveni cea mai scumpă casă vândută vreodată pe insule. Recordul este deținut în prezent de o proprietate din apropiere ce a fost vândută cu 27,5 milioane de dolari în 2016.

Actorul născut pe 19 martie 1955 are 122 de filme la aciv și nu dă semne că s-ar opri prea curând.


Fanatik.ro


BREAKING NEWS Simona Halep si Mihaela Buzarnescu si-au aflat adversarele! Lovitura pentru Romania


Fanatik.ro


Mai ceva ca un film erotic! Nicolae si Elena Ceausescu au facut dragoste cu MARTORI! Au povestit exact cum s-a intamplat!


Stirile PRO TV


Student băgat în comă după ce a fost lovit de un hoț. Dinții i-au ajuns în plămâni

Mergi Sus