Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Cozmin Gușă:"Întrebările refereduului sunt "

Cozmin Gușă:"Întrebările refereduului sunt "


Într-o intervenție telefonică la Realitatea TV, consultantul politic Cozmin Gușă a declarat că întrebările referendumului sunt academice pentru marea majoritate a românilor, iar referendumul poate să devină un joc extrem de populist și fără niciun fel de penetrare la nivelul populației. Consultantul susține că ar fi fost mai ușor să se explice de ce un condamnat penal nu are de ce să ocupe funcții publice, pentru că atunci o să-și urmărească interesul.


“Vrea Iohannis scoaterea din joc a Avocatului Poporului? Este greu să analizezi o treabă atât de complicată într-un mod simplu. Pentru că, pe de-o parte, atunci când vorbești de CCR, vorbești tot de un organism cu conducere numită pe criterii politice. Iar când vorbești de Avocatul Poporului, vorbești tot un post numit politic, iar când e unul ca Ciorbea acolo, ne dăm seama ce ciorbă iese acolo.

Nu înțeleg această formulare și nu-i văd utilitatea în acest joc extrem de populist și fără niciun fel de penetrare la nivelul populației. Justiția, chiar dacă noi discutăm, și e bine că discutăm de dimieața până seara despre mantelarea justiției, dar nu reprezintă o prioritate, mai ales în acești termeni academici pentru populație. Asta ca lumea să înțeleagă că, un tip cu probleme în justiție, cercetat ca fiind inculpat, sau mai rău, ca fiind în judecată, să nu ocupe funcții publice, pentru că atunci o să-și urmărească interesul. Asta era mult mai ușor de înțeles și ar acceptată de către marea masă a românilor, indiferet că sunt pesediști, liberali, iohaniști”, a conchis Cozmin Gușă.


Fanatik.ro


Rona Hartner, mesaj sfasietor, in Joia Mare: Acolo sus, unde nu exista durere si tristete! Fanii au plans cand au citit!


Fanatik.ro


Sa NU mai faci asta, cand te spovedesti! Pacatul pe care nici nu il stiai!


Stirile PRO TV


Modelul Emily Ratajkowski, apariție spectaculoasă pe plajă de Paște. GALERIE FOTO

Mergi Sus