Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Cine este Jon Snow la care face referire Tăriceanu?

Cine este Jon Snow la care face referire Tăriceanu?


Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are o postare pe Facebook despre Game of Thrones, în finalul căreia precizează că nu se ştie dacă acest Jon Snow trăieşte sau nu la final şi că nu are altă variantă decât să se uite sau să citească toate volumele. Un internaut scrie că liderul ALDE este ironic şi că postarea se referă la Liviu Dragnea, iar Tăriceanu îi face cu ochiul.


Comentariul preşedintelui Senatului vine după ce premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri, la Botoşani, că îşi doreşte ca în 2019 social-democraţii să câştige alegerile europarlamentare şi să aibă preşedintele României, un preşedinte PSD, scrie News.ro.

„De câteva zile, peste tot pe unde mă uit, fie pe stradă, fie pe telefon, fie pe laptop, văd numai bannere cu Game of Thrones sau #GOT, cum e prescurtarea. Ieri seară am încercat să mă luminez şi l-am întrebat pe băiatul meu mai mare, Călin, să îmi explice ce e cu toată această agitaţie. Răspunsul lui: cum, nu ai auzit de Jon Snow, de Daenerys Targaryen? Dar tu la ce te uiţi? Pe vremea mea (iată că am ajuns să spun şi asta) eroii erau Pistruiatul, Anton Lupan din toate „Pânzele sus” sau Plutonierul Căpşună cu câinele Costel, iar chestiunile SF erau în cărţile lui Jules Verne. Dar pe nicăieri nu am auzit de Targaryen sau Lannister”, scrie Tăriceanu pe Facebook.

Liderul ALDE adaugă: „Din toate explicaţiile lui Călin am înţeles un lucru: că nu se ştie dacă acest Jon Snow trăieşte sau nu la final. Asta încă nu mi-e clar. Nu ştiu cine mă poate lămuri. Se pare că nu am altă variantă decât să mă uit. Sau să citesc toate volumele”.

Un internaut îi scrie: „Eu cred ca domnul Calin este ironic şi se refera la domnul Dragnea…asa am impresia”, iar Tăriceanu îi răspunde făcându-i cu ochiul.


Fanatik.ro


Tiriac, decizie CLARA. Si-a anuntat apropiatii ACUM. EXCLUSIV


Fanatik.ro


Ultima ora! Se dau 20.000 de lei de la stat! Ce criterii trebuie sa indeplinesti


Stirile PRO TV


Kourtney Kardashian a împlinit 40 de ani. Imagini scandaloase de la petrecere. FOTO

Mergi Sus