Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Cine e actrița din Game of Thrones care a recunoscut că a vrut să se sinucidă. Motivele depresiei

Cine e actrița din Game of Thrones care a recunoscut că a vrut să se sinucidă. Motivele depresiei


Ai crede că viața de actor este una pe care și-ar dori-o oricine. Ai parte de bani, faimă, apreciere din partea publicului, faci ceea ce îți place și trăiești în puf, într-un cuvânt cam tot ce ți-ai putea dori. Dar unii actori susțin că nu e deloc așa.


Să fii permanent în lumina reflectoarelor poate fi, la un moment dat, extrem de obositor. Și lucrurile pot degenera chiar într-o depresie puternică. Este ceea ce i s-a întâmplat unei actrițe din Game of Thronesc, care a avut curajul să vorbească despre intenția de a se sinucide.

Sophie Turner, actrița care o interpretează pe Sansa Stark în serialul Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor a rupt tăcerea și a vorbit deschis despre impactul negativ pe care îl poate avea faima asupra sănătății psihice, potrivit site-ului eonline.com.

Ea a debutat în serial în 2011, așadar a fost aruncată în lumina reflectoarelor pe când era o adolescentă, ținând cont că acum are 23 de ani. Faima vine cu un preț, a dezvăluit actrița.

De ce a vrut actrița din Game of Thrones să se sinucidă

Actrița a mărturisit recent în cadrul unui internviu că a suferit o depresie puternică din cauza comentariilor negative primite pe rețelele de socializare.

Sophie Turner a început să pună sub semnul întrebării jocul său actoricesc și, de multe ori, toate acele comentarii negative îi reveneau în minte de fiecare dată când era pe platourile de filmare.

Aceste sentimente de nesiguranță au dus la apariția primelor semne ale depresiei. Actrița a dezvăluit că se simțea nemotivată și voia doar să se izoleze de restul lumii. Și totul se petrecea dintr-o dată, fără vreo explicație.

Sentimentul de izolare a devenit și mai apăsător, în condițiile în care tânăra actriță nu mergea la cursuri, ca restul colegilor, ci își petrecea timpul pe platourile de filmare.
“M-am luptat cu depresia timp de cinci sau șase ani. Cea mai mare provocare pentru mine a fost să mă dau jos din pat și să ies din casă. Să înveți să te iubești pe tine însuți e cea mai mare provocare”, a spus Sophie Turner. Actrița susține că a avut gânduri suicidale, dar că nu ar fi fost capabilă să-și facă rău.

Sezonul al optulea și ultimul din Game of Thrones a avut premiera în urmă cu câteva zile. Doar în Statele Unite, 17,4 milioane de oameni au văzut legal primul episod din Game of Thrones, în fața TV-ului. Ca referință, premiera sezonului șapte a strâns doar 16,1 milioane, în timp ce finalul sezonului trecut a generat o audiență de 16,9 milioane. Cu alte cuvinte, numărul fanilor a mai crescut un pic în anul de pauză dintre sezoane.


Fanatik.ro


Viorica Dancila, o noua GAFA de proportii! Ce a spus premierul in fata tuturor


Fanatik.ro


Claudiu Manda a sarit la BATAIE in Parlament! Scandal URIAS intre PSD si PNL! Scene incredibile


Stirile PRO TV


Dezbaterea lansată de o femeie. Ce a văzut într-o imagine cu incendiul de la Notre-Dame

Mergi Sus