Stiri de ultima ora
Acasa / Life Style / Ce se întâmplă în corpul tău la orele 8 şi 9. De ce se fac operaţii dimineaţa

Ce se întâmplă în corpul tău la orele 8 şi 9. De ce se fac operaţii dimineaţa


Potrivit medicilor, intervalul orar 8-9 este cel cu cele mai multe infarcturi miocardice, tocmai din proasta obisnuinta a oamenilor de a fuma tigari si a bea cafea in loc de a lua micul dejun.

Efortul inimii de a reveni la turatie maxima este foarte mare, iar o doza dubla de cafea poate da peste cap ritmul cardiac, scrie teotrandafir.com.

Totodata, ora 8 este cea mai buna ora pentru analizele de sange, intrucat acestea vor dovedi adevarata stare de sanatate a pacientului, nefiind influentata de niciun alt aspect.

Compozitia chimica a sangelui se schimba la fiecare ora, ora 8 fiind singura la care acesta prezinta cele mai relevante informatii despre starea de sanatate generala.

Ce se intampla in corpul tau la ora 9 dimineata

Intre 9 si 10 dimineata, corpul este imun la durere, asta deoarece tocmai s-a hranit si a acumulat suficienta energie pentru a incepe ziua activ. Practic, organismul este mai pregatit in fata fricii la aceasta ora.

Ora 9 este cea mai buna pentru tratamentele injectabile, motiv pentru care la aceasta ora sunt vaccinati cei mai multi dintre copii.

REALITATEA.NET – Stiri – SĂNĂTATE

Mergi Sus