Stiri de ultima ora
Acasa / Life Style / Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale în fiecare zi

Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale în fiecare zi


Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale în fiecare zi
Ce se întâmplă în corpul tău dacă mănânci 20 de migdale în fiecare zi

Toate nucile sunt în general surse excelente de proteine și îți asigură energie constantă, dar migdalele au beneficii suplimentare. Află ce avantaje crocante are consumul zilnic de migdale.


Iată ce avantaje vei avea dacă mănânci 20 de migdale în fiecare zi:
 
1. Reducerea problemelor digestive
Cele 20 de migdale vor avea un efect pozitiv asupra microbiomului de la nivelul tractului intestinal, creând o barieră împotriva bacteriilor și virușilor. În acest mod, vei evita inflamațiile cronice, balonarea, sindromul de colon iritabil, constipația, crampele abdominale și toxiinfecțiile alimentare. Migdalele dau un impuls pozitiv și normalizează digestia fără să iei alte măsuri suplimentare.

 
2. Reducerea apetitului
Combinația de proteine, fibre și grăsimi oferită de migdale te va ajuta să ții sub control pofta de mâncare. În acest mod, vei evita dulciurile sau chips-urile, iar la mesele principale nu vei consuma cantități excesive. În plus, nu vei mai fi tentat să guști ceva bun la ore târzii pentru că migdalele sunt consistente și îți va fi mai ușor să respecți un meniu sănătos, fără să depășești totalul de calorii.
 
3. Hidratarea pielii
O porție de migdale asigură 50% din necesarul zilnic de vitamina E, fiind gustarea ideală dacă ai probleme cu tenul deshidratat, scrie eva.ro. Nu doar cremele pot face pielea catifelată, ci și alimentele bine alese. Pentru un efect intensificat este indicat să consumi migdalele dimineața, imediat ce te scoli. După câteva zile vei observa că pielea nu te „strânge” la fel ca înainte, iar liniile cauzate de deshidratare vor dispărea.

Mergi Sus