Stiri de ultima ora
Acasa / Sport / Ce se întâmplă cu Karim Benzema după ce a fost arestat

Ce se întâmplă cu Karim Benzema după ce a fost arestat


Karim Benzema
Karim Benzema

Atacantul francez al echipei Real Madrid, Karim Benzema, care şi-a petrecut noaptea în arestul poliţiei după ce a fost reţinut în cadrul presupusului caz de şantaj ce-l viza pe fotbalistul echipei Olympique Lyon, Mathieu Valbuena, a fost deferit justiţei, a anunţat, joi, Le Figaro.

Internaţionalul francez va fi audiat de un judecător.

Atacantul echipei Real Madrid, Karim Benzema, a fost plasat în detenţie preventivă, miercuri, la poliţia judiciară din Versailles şi şi-a petrecut noaptea în arest, în cadrul presupusului caz de şantaj ce-l viza pe fotbalistul echipei Olympique Lyon, Mathieu Valbuena.

Benzema a fost chemat la audieri, miercuri dimineaţă, el fiind apoi plasat în detenţie preventivă, conform Mediafax.

Luna trecută, fostul internaţional francez Djibril Cisse a fost reţinut, împreună cu alte trei persoane, în acest caz de şantaj. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa. În cele din urmă, Djibril Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină, celelalte trei persoane fiind suspectate de şantaj.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, Benzema i-ar fi spus lui Valbuena de această înregistrare la începutul lunii octombrie, la o reunire a naţionalei Franţei. Unul dintre apropiaţii atacantului ar fi fost contactat de cele trei persoane, în scopul de a-l folosi pe acesta pentru şantajarea lui Valbuena.

REALITATEA.NET – Stiri – SPORT

Mergi Sus