Stiri de ultima ora
Acasa / Politica / Cazul Oprea. Andronescu: Acest subiect nu trebuie să aibă o abordare politică. O anchetă e în curs

Cazul Oprea. Andronescu: Acest subiect nu trebuie să aibă o abordare politică. O anchetă e în curs


Vicepreședintele PSD, Ecaterina Andronescu, a afirmat, luni seară, în cadrul unei intervenții telefonice, la Realitatea TV, că se aștepta să audă mai multe precizări pe tema refugiaților, din partea președintelui Klaus Iohannis, în timpul declarațiilor susținute la Palatul Cotroceni și a criticat ‘abordarea politică’ în ceea ce privește scandalul în care este implicat vicepremierul Gabriel Oprea.

“Din punctul meu de vedere, Europa se confruntă cu o problemă uriasă, cea a refugiaților. Eu mă așteptam în interviul președintelui să ascult mai multe informații legate cu întâlnirea la care a participat pentru că este o problemă pe care, aparent, o tratăm cu o oarecare detașare. Eu ce am citit în presă sunt doar lucruri enunțate că a participat la întâlniri, dar fără niște detalii care, din punctul meu de vedere, ar fi putut să fie interesante”, a spus Ecaterina Andronescu.

Întrebată cum se poate guverna România în condițiile în care Klaus Iohannis a cerut demisia premierului și vicepremierului, vicepreședintele PSD a răspuns:

“Cred că acest subiect nu trebuie să aibă o abordare politică. E o anchetă pornită care trebuie să se desfășoare și la sfârșitul acestei anchete vom afla care sunt vinovații. Până atunci, nu trebuie să îi dăm o conotație politică. Sunt cam necăjită pe acest aspect”.

REALITATEA.NET – Stiri – POLITICĂ

Mergi Sus