Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Casa Bella Vista din comuna Moisei, Maramureș, este locul ideal unde te poți relaxa- Locuința dispune de un adevărat confort, gazdele Casei Bella Vista din Moisei sunt foarte ospitaliere- Maramureșul este un colț de rai, cei care trec pragul Casei Bella Vista din Moisei nu pleacă fără să fie omeniți așa cum se cuvine (GALERIE FOTO-EXCLUSIV) 

Casa Bella Vista din comuna Moisei, Maramureș, este locul ideal unde te poți relaxa- Locuința dispune de un adevărat confort, gazdele Casei Bella Vista din Moisei sunt foarte ospitaliere- Maramureșul este un colț de rai, cei care trec pragul Casei Bella Vista din Moisei nu pleacă fără să fie omeniți așa cum se cuvine (GALERIE FOTO-EXCLUSIV) 

Casa Bella Vista din comuna Moisei, Maramureș, este locul ideal unde te poți relaxa. Casa Bella Vista este situată în Maramureșul istoric, comuna Moisei, aproape de orașul Borșa. Casa La Bella Vista din Moisei, jud. Maramureș vă pune la dispoziție servicii de cazare de cea mai înaltă calitate. Casa La Bella Vista din Moisei, jud. Maramureș are 7 camere, 3 triple, 4 duble. Toate camerele Casei Bella Vista din Moisei au baie privată și TV cu ecran plat cu canale prin satelit.

Camerele locuinței sunt foarte curate, întreținute, ele sunt dotate cu tot ce este necesar. Oaspeții au mai la dispoziție WiFi gratuit, sală de mese, o terasă, gradină, parcare privată. Bucătăria este complet utilată, dotată cu tot ce este necesar pentru personal. Casa Bella Vista din comuna Moisei, Maramureș, dispune și de: spațiu grătar, barbeque, spațiu joacă, camping, ciubăr. Casa

Bella Vista a fost construită în anul 2017, grădina locuinței este aranjată, are 3 foișoare. În spațiul de joacă se află: o căsuță cu tobogane, o trambulină, un leagăn etc. Locuința dispune de un adevărat confort, gazdele Casei Bella Vista din Moisei sunt foarte ospitaliere. Maramureșul este un colț de rai, cei care trec pragul Casei Bella Vista din Moisei nu pleacă fără să fie omeniți așa cum se cuvine. La Casa Bella Vista din Moisei se servește cea mai bună mâncare, preparatele tradiționale sunt de nelipsit. Oaspeții care se cazează la Casa Bella Vista din Moisei, Maramureș pot să viziteze o mulțime de obiective turistice superbe: Cascada Cailor (Borșa), Pârtia de schi de la Borșa Mănăstirea Pietroasa(Borșa), Monumentul Eroilor de la Moisei, Mănăstirea de la Moisei, MocănițaValea Vaserului, Vișeu de Sus, Mănăstirea Bârsana, Cimitirul Vesel din Săpânța, Cascada de la Moisei, Pietrosul Rodnei-Borșa, orașul Borșa etc.Vă recomandăm cu încredere să veniți la Casa Bella Vista din comuna Moisei, județul Maramureș, aici o să vă simțiți mai bine ca acasă, nu o să regratați, aici este un adevărat confort pentru dumneavoastră.

Pentru mai multe detalii referitor la prețuri/ rezervări vă punem la dispoziție următoarele date de contact: Telefon/WhatsAPP: 0744 405 856, Facebook: https://www.facebook.com/casalabellavista, Instagram: https://www.instagram.com/casa_la_bellavista_/?igshid=s737xpgj1zmk&fbclid=IwAR1azcgToc8njV3Hfj2CHBKmhD3vpjyNW-QUHYjI3KkwrA15KZwy659mlVg 

(Pagini Oficiale). ❤❤

                            RECENZII: 
Vasile VLAD
Mergi Sus