Stiri de ultima ora
Acasa / Sport / Campionatul European de Judo pentru cadeți de la Cluj: Trei medalii pentru România

Campionatul European de Judo pentru cadeți de la Cluj: Trei medalii pentru România


3 medalii de argint şi una de bronz au fost obţinute de sportivii lotului naţional de judo la campionatul european pentru cadeţi de la Cluj-Napoca.


Iasmina Covaciu, Alexandra Pasca și Alexandru Matei au obținut medalii de argint, iar Giorgia Hagianu – o medalie de bronz.

Mâine, România va fi reprezentată în alte opt finale la categoriile superioare de greutate. Peste 600 de sportivi din 30 de țări luptă pentru medalii la Cupa Europeană de Judo pentru cadeți sub 18 ani. România a adus la Cluj 105 sportivi, ce vor participa în competițiile masculine și feminine. Meciurile pot fi urmărite live pe pagina web Federației române de judo.

Cele trei medalii de argint şi cea de bronz au venit în urma unor dispute în care sportivii României şi-au dominat adversarii pe tatami. Iasmina Covaciu, Alexandra Pasca și Alexandru Matei au luat argintul, iar Giorgia Hagianu medalia de bronz.

Pe tatami au intrat unii dintre cei mai promițători tineri sportivi din România.

”Sunt copii care ne-au dat satisfacții fenomenale. Anul trecut au luat medalii la campionatele europene. Am alcătuit cu ei o echipă care a învins Franța, de exemplu. Acești copii sunt locul trei în Europa pe echipe”, a afirmat antrenorul Florin Bercean.

În total, peste 600 de judoka participă la competiția de la Cluj-Napoca.

”Suntem extraordinar de bucuroși că după trei ani consecutivi competiția o organizăm la Cluj. Avem peste 600 de participanți. De anul trecut și până în acest an aproape că s-a dublat numărul. Asta ne spune că oamenii sunt mulțumiți și că vin cu plăcere la noi”, a mai spus Florin Bercean.

Meciurile pot fi urmărite live pe site-ul federației române de judo.

[embedded content]


Fanatik.ro


Sondaj DEVASTATOR pentru Rares Bogdan! Cine ar castiga DETASAT alegerile europarlamentare


Fanatik.ro


Ce le-a spus Elena Ceausescu copiilor sai inainte sa MOARA! Dezvaluirea CONTROVERSATA a sotiei lui Nicolae Ceausescu


Stirile PRO TV


Revolta unei polițiște din Iași rănite grav în misiune: ”Nu vreau să mor la serviciu”

Mergi Sus