Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate International / Bărbatul ce a lovit maşina ambasadoarei Ucrainei la Londra, internat într-un spital de boli mintale

Bărbatul ce a lovit maşina ambasadoarei Ucrainei la Londra, internat într-un spital de boli mintale


Bărbatul care a lovit maşina ambasadoarei Ucrainei la Londra sâmbătă şi a încercat să bruscheze poliţişti, obligându-i pe aceştia să recurgă la arme de foc, va fi internat într-un spital de boli mintale.


Acest individ de 40 de ani, care nu a fost rănit în cursul incidentului, va fi “internat conform Mental Health Act”, o lege care permite spitalizarea cuiva împotriva voinţei sale, a indicat poliţia britanică într-un comunicat. El “va fi spitalizat pentru a urma un tratament”.

Sâmbătă dimineaţa, poliţiştii au tras mai multe focuri de arme şi au utilizat un taser (pistol cu impulsuri electrice) pentru a-l opri pe acest bărbat, care tocmai ciocnise cu maşina lui vehiculul ambasadoarei Ucrainei, parcat în apropierea misiunii diplomatice ucrainene în cartierul Holland Park, iar apoi îşi îndreptase maşina spre poliţişti, conform Agerpres.

Suspectul a fost reţinut pentru “tentativă de omor asupra unor poliţişti” şi “distrugeri voluntare”.

Ambasada Ucrainei afirmase sâmbătă într-un comunicat că maşina ambasadoarei, Natalia Galibarenko, a fost “în mod deliberat” ţinta automobilistului, în două rânduri, şi că niciun membru al personalului nu a fost rănit.

O anchetă a fost deschisă cu privire la utilizarea armelor de foc de către poliţişti.


Fanatik.ro


Ce avea mereu in poseta Elena Ceausescu. NIMENI n-a crezut una ca asta! Abia la EXECUTIE s-a aflat


Fanatik.ro


Ce avere IMPRESIONANTA are Olguta Vasilescu! Cati bani a strans nevasta lui Claudiu Manda


Stirile PRO TV


VIDEO. Prezervativul care poate fi desfăcut doar cu 4 mâini. Cum funcționează

Mergi Sus