Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate International / Aroganță de miliardar! Risipește milioane de dolari ca să afle de ce există sărăcie în lume!

Aroganță de miliardar! Risipește milioane de dolari ca să afle de ce există sărăcie în lume!


Sărăcia e un subiect spinos pentru o mulțime de țări, de la America la Uganda. Dar un miliardar vrea să știe mai multe. Așa că dă bani să afle asta. El a donat 30 de milioane de dolari Universității din California, cu scopul de a finanța cercetările cu privire la cauzele și soluțiile problemei oamenilor fără adăpost. Asta implică să afle și cum ajung oamenii să fie săraci.


Miliardarul Marc Benioff e un cunoscut antreprenor în domeniul IT. El deține comapania Salesforce și acum a supărat oamenii cu ultima lui aroganță.

Noua inițiativă finanțată de Benioff și soția lui, Lynne, se numește UCSF Benioff Homelessness and Housing Initiative și are ca scop conducerea de cercetări academice, oferirea de testimoniale și antrenarea oamenilor care au trăit pe străzi pentru a deveni speakeri profesioniști.

Donația de 30 de milioane de dolari este cea mai mare de până acum realizată pentru a finanța cercetările cu privire la oamenii fără adăpost.

Ce vrea un miliardar să afle despre sărăcie?

„Lumea are nevoie de o Stea a Nordului pentru adevărul cu privire la oamenii fără adăpost”, a zis Benioff. A mai spus că inițiativa lui „va fi acea Stea a Nordului, oferind cele mai recente cercetări, date și soluții bazate pe dovezi pentru a ne asigura că investim în programe care vor ajuta rezolvarea crizei oamenilor fără adăpost”.

În San Francisco, peste 4.000 de oameni dorm pe străzi în fiecare noapte. Drept referință, prețul mediu de închiriere a unui apartament cu două dormitoare acolo este de 1,3 milioane de dolari, iar o familie de patru persoane care câștigă 117.400 de milioane de dolari pe an este considerată destul de săracă.

El vrea ca oficialii universității să cheltuie banii într-o manieră informată, bazată pe date și statistici. Toți vor avea acces la aceste informații.

Sursa


Fanatik.ro


Kovesi, ATACATA de unde se astepta mai putin! Cine nu o vrea procuror-sef european


Fanatik.ro


Olguta Vasilescu, reactie ACIDA dupa moartea lui Razvan Ciobanu: Trebuie sa fii INCONSTIENT


Stirile PRO TV


Judecătorul a fost de-a dreptul îngrozit de detaliile cazului. Copila, violată de peste 1.800 de ori

Mergi Sus