Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Ameninţare cu bombă lângă o benzinărie din Constanţa. O fabrică de confecții, evacuată

Ameninţare cu bombă lângă o benzinărie din Constanţa. O fabrică de confecții, evacuată


Un bărbat din localitatea constănțeană Mihail Kogălniceanu a pus pe jar autorităţile  după ce a sunat la 112 ameninţând că a pus două bombe la o frabrică de confecţii amplasată lângă o benzinărie de la marginea oraşului. 

În scurt timp, la faţa locului, pe bulevardul Aurel Vlaicu, au ajuns reprezentanţi ai SRI, jandarmi şi pompieri de la ISU Dobrogea. Croitoresele au fost evacuate din clădire, zona a fost izolată.

Pericolul era mare, fabrica fiind plasată la doi paşi de benzinărie. O echipă de intervenţie a pirotehniştilor SRI care a căutat cele două „pachete suspecte” a ieşit după 30 de minute. Alarma s-a dovedit a fi falsă.

Între timp, poliţiştii au reuşit să-l identifice pe apelant, un bărbat de 58 de ani, din comuna Mihail Kogălniceanu. Era în avansată stare de ebrietate şi a le-a spus poliţiştilor că a vrut să se răzbune pe iubita lui, croitoreasă la fabrica de confecţii, care îl părăsise şi de două săptămâni refuza să se întoarcă la el. „Amorezul răzbunător” a fost condus la sediul DIICOT Constanţa unde este audiat de procurori.

REALITATEA.NET – Stiri – LOCAL

Mergi Sus