Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Am fost în VACANȚĂ(RECENZII) este un grup de succes dedicat iubitoritor de călătorii și vacanțe- Aici poți lăsa cele mai plăcute, dragi recenzii despre experiența ta din vacanță (GALERIE FOTO)

Am fost în VACANȚĂ(RECENZII) este un grup de succes dedicat iubitoritor de călătorii și vacanțe- Aici poți lăsa cele mai plăcute, dragi recenzii despre experiența ta din vacanță (GALERIE FOTO)

Am fost în VACANȚĂ(RECENZII) este un grup dedicat iubitorilor de călătorii, vacanțelor, recenzii, păreri, experiențe dobândite în urma vizitării anumitor țări, resorturi, hoteluri, restaurante, pensiuni, cluburi, puncte turistice.

Acest grup este o comunitate a pasionaților de vacanțe atât din România sau din strainătate, aici se împărtăsesc sfaturi, experiențe, ponturi pentru vacanțe ieftine și frumoase. Grupul Am fost în VACANȚĂ(RECENZII) a fost înființat în anul 2018. Cu ajutorul Grupului Am fost în VACANȚĂ(RECENZII) oamenii sunt foarte bine informați, când aceștia se pregătesc să plece într-o vacanță. Cele mai iubite locuri pentru o vacanță de vis sunt: Poiana Brașov, Cabana Ceitrei din Vatra Dornei, Grădinile romane Bicaz, Dubai, Turcia, Italia, Spania, Marea Britanie. Grupul Am fost în VACANȚĂ(RECENZII) dorește să se dezvolte cât mai mult, acesta are foarte mulți membrii care dau recenzii foarte bune, grupul va avea și un site oficial care se va numi www. am fostinvacanta. ro. 

Recomandăm cu încredere Grupul Am fost în VACANȚĂ(RECENZII), aici veți avea parte de experiențe de neuitat, vei fi foarte bine informat despre vacanța ta preferată. Grupul Am fost în VACANȚĂ(RECENZII) poate fi găsit atât pe Facebook dar și Instagram accesând linkurile de mai jos: https://www.facebook.com/groups/246217052699082/?

ref=share, https://www.facebook.com/AmFostInVACANTA/, 

https://www.instagram.com/p/CK6xiVEnn8X/?igshid=3x4armhb17kl&fbclid=IwAR3K88Byt6xpqCs6wWP_oIA_1CtgNqrJtE7zN6qakLl3Wi-W9abAwTvI3lc (Pagini Oficiale). ❤❤❤❤❤❤

 RECENZII: 

Vasile VLAD

Mergi Sus