Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / Alex Pricorici un interpret de muzică populară foarte talentat- Cele mai dragi și de succes melodii cântate de interpretul de muzică populară Alex Pricorici sunt “Mândruță guriță dulce”,“La nunta băiatului”,”Hai, hai nu mă lăsa ”,“M-am născut copil sărac ”și “De-aș ști mândro”(GALERIE FOTO- EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE)

Alex Pricorici un interpret de muzică populară foarte talentat- Cele mai dragi și de succes melodii cântate de interpretul de muzică populară Alex Pricorici sunt “Mândruță guriță dulce”,“La nunta băiatului”,”Hai, hai nu mă lăsa ”,“M-am născut copil sărac ”și “De-aș ști mândro”(GALERIE FOTO- EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE)

Cele mai dragi și de succes melodii cântate de interpretul de muzică populară Alex Pricorici sunt: “Mândruță guriță dulce”,“La nunta băiatului”,“Hai, hai nu mă lăsa”,“M-am născut copil sărac”șiDe-aș ști mândro”. Ele sunt melodii de suflet. Aceste piese interpretate sunt culese din folclorul românesc. Ele sunt foarte cunoscute și cerute de public la evenimente. 

Asta o spune chiar interpretul de muzică populară Alex Pricorici Piesele interpretate sunt culese din folclorul românesc, ele sunt foarte cunoscute și cerute de persoane la evenimente. Toate piesele sunt înregistrate LIVE la o nuntă din județul GorjÎncerc să aleg pe cât de mult posibil piese cât mai frumoase, interpretate numai de muzicanți consacrați pentru a mulțumi pe toată lumea. În același timp, încerc pe cât de mult posibil să-mi îmbogățesc repertoriul muzical cu absolut orice cerință, de la orice eveniment muzical”. Alex Pricorici un interpret de muzică populară foarte talentat. Acesta s-a născut la data de 6 iulie 1991, în orașul Târgu Jiu, județul Gorj. Interpretul de muzică populară Alex Pricorici a copilărit în localitatea Drăguțești, județul Gorj. În această localitate Alex Pricorici locuiește și în prezent, este mândru de localitatea lui. 

Picture2Picture3

Alex Pricorici a avut diverse colaborări cu artiști renumiți de la noi din țară. Acesta are o activitate de 7 ani în muzică. A avut onoarea de a cânta cu Formația Favorit Târgu Jiu. Mi-a plăcut de mic muzica, de mic am avut această vocație, câștigând diverse concursuri încă din școala primară, însă tot ce am învățat am învățat din drag pentru muzică fără a urma o anumită școală populară. Întotdeauna mi-a plăcut să cânt de plăcere, nu neapărat pentru bani, mulțumind pe toată lumea”. Muzica este o moștenire de familie pentru interpretul Alex Pricorici. În familie am avut unchi și mătuși, care au cântat, însă eu eram prea mic ca să colaborez cu ei”.  În viitorul apropiat interpretul de muzică populară Alex Pricorici pregătește noi suprize muzicale pentru publicul care îl apreciază, iubește. Pe viitor intenționez să imprim câteva piese într un studiou de înregistrări, deoarece până acum m-am axat doar pe evenimentele LIVE”

Picture4Picture5Picture6

Alex Pricorici este un interpret apreciat de cei din jur.” Cunoscuții, fie ei lăutari sau nu, mă apreciază pentru cinstea și bunătatea de care dau dovadă. Oricine ești, oriunde ajungi, nu trebuie să uiți de unde ai plecat”. Interpretul Alex Pricorici a fost invitat și participat la emisiuni de folclor. Acesta își amintește cu drag de Emisiunea” Cucurigu” de la MH TV Mehedinți. Felicitări și mult succes în continuare Alex Pricorici!!! 

Picture7Picture8

Pentru a asculta și vedea melodiile lui vă invităm să accesați linkurile de mai jos: Alex Pricorici – Program Ascultare Nunta 2019 – YouTubeAlex Pricorici – Colaj Sarbe Nunta 2019 – YouTubeALEX PRICORICI │ COLAJ DE HORE 2020 │ PETRECERE LIVE 2020 │ JOC SI VOIE BUNA 2020 – YouTube (- VIDEO-). Pentru a îl cunoaște și mai bine pe interpretul de muzică populară Alex Pricorici vizitați pagina lui de Facebook accesând linkul de mai jos: https://www.facebook.com/pricorici/  (Pagină Oficială ).

Picture9Picture10

Vasile VLAD

Mergi Sus