Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Accident cumplit pe DN 79. O mamă şi băieţelul ei au murit, fetiţa şi alte trei persoane, la spital

Accident cumplit pe DN 79. O mamă şi băieţelul ei au murit, fetiţa şi alte trei persoane, la spital

Accident cumplit pe DN 79. O mamă şi băieţelul ei au murit, fetiţa şi alte trei persoane, la spital Accident cumplit pe DN 79. O mamă şi băieţelul ei au murit, fetiţa şi alte trei persoane, la spital

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 13:00, la faţa locului fiind trimise două echipaje de descarcerare, mai multe echipaje ale SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă.

“La faţa locului au fost găsite două persoane încarcerate, o mamă şi un minor, şi alte 6 persoane rănite care au fost transportate la spital”, a precizat lt. Camelia Roşca, purtătoarea de cuvânt a ISU “Crişana”, citată de voceatransilvaniei.ro.

“Accidentul s-a produs pe DN 79, în afara localităţii Mădăras. O femeie în vârstă de 45 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Salonta-Oradea a pătruns pe sensul opus de mers, unde a acroşat un autoturism condus de o femeie în vârstă de 46 de ani, din Salonta, după care a intrat în coliziune frontală cu o autoutilitară dondusă de un bărbat de 49 de ani”, a precizat subcomisar de poliţie Ioana Indrieş, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.

În urma accidentului, a rezultat decesul femeii de 40 de ani şi a băiatului ei. Totodată, fiica ei, de 14 ani, a fost transportată în stare gravă la spital. Alte trei persoane din autoutilitară au fost transportate la spital.

REALITATEA.NET – Stiri – SOCIAL

Mergi Sus