Acasa / Vedete Monden / Viaţa de coşmar pentru un faimos cântăreţ din România! “Singurul ajutor pe care îl accept e de la Dumnezeu!”

Viaţa de coşmar pentru un faimos cântăreţ din România! “Singurul ajutor pe care îl accept e de la Dumnezeu!”

Cristi Nistor, fostul concurent de la “Vocea Romaniei”, vorbeste despre problemele financiare pe care le are. Artistul marturiseste ca toata viata lui nu i-au ajuns banii, dar spera ca, in trei-patru ani, lucrurile sa revina la normal.
 

A reusit sa impresioneze o tara intreaga cu talentul sau. In urma cu doi ani, mai exact in 2013, Cristi Nistor a participat la concursul “Vocea Romaniei” si a facut senzatie.

Cristi Nistor a fost, in concurs, la

Cristi Nistor a fost, in concurs, la “Vocea Romaniei”, in echipa Loredanei Groza

Interpretul marturiseste, pentru CANCAN.ro, ca a avut probleme cu banii de mic, dar spera, ca intr-o zi, totul sa fie mai bine: “Niciodata in viata nu am fost ok cu banii. Problemele sunt in curs de rezolvare. Eu am dat glas unor lucruri pe care le duc in carca cam de cand m-am nascut. Nu sunt niste momente nou aparute in viata mea. La fel eram si pe vremea cand am participat la “Vocea Romaniei.”

Artistul a reusit sa demonstreze intregii tari ca este talentat

Artistul a reusit sa demonstreze intregii tari ca este talentat

Artistul ramane optimist si crede ca va putea depasi colapsul in care se afla: “Se vor rezolva toate. Sunt in curs de rezolvare. Asta poate sa dureze si trei-patru ani. Nu pot trece de pe o zi pe alta. Acum stau intr-un apartament inchiriat pe care l-am inchiriat dupa ce mutat in Bucuresti”.

Interpretul canta de mama focului

Interpretul canta de mama focului

CITESTE SI:

“Nu am bani de chirie! Dorm pe o bancă”! Cum a ajuns om al străzii un faimos cântăreţ român

Cristi Nistor, finalistul Loredanei de la Vocea Romaniei, trage de fiare! Uite rezultatele, dupa 3 luni de antrenament intens!

“Nu as lua bani de la oameni nici daca as ajunge sa dorm pe banca”

Mai multi artisti, dar si oameni de rand, au vrut sa sara in ajutorul tanarului si sa il ajute cu bani, insa, Nistor a refuzat sa primeasca ajutor: “Singurul ajutor pe care il accept este de la Dumnezeu. Nu as lua bani de la oameni nici daca as ajunge sa dorm pe banca, in parc. Lucru care nu este exclus. Chiar daca imi lipsesc multe, o sa lupt pentru mine si pentru cariera mea. Sunt sigur ca voi reusi sa revin pe piata muzicala. Stau tot timpul in studio si pregatesc o piesa superba. Trec printr-o perioada foarte grea, dar am sa imi revin de unul singur, fara sa iau nimic, de la nimeni”, a declarat artistul, pentru CANCAN.ro.

Oana Pascaru

vezi comentariile

cancan

Mergi Sus