Acasa / Business / VEZI AICI cine te ajută să nu iei ţeapă în lumea criptomonedelor

VEZI AICI cine te ajută să nu iei ţeapă în lumea criptomonedelor

Lumea criptomonedelor a luat avânt în ultimii ani, dar odată cu dezvoltarea pieţei au apărut şi o multitudine de probleme. Printre acestea sunt hackeri, problemele tehnice şi o mulţime de moduri prin care investitorii au fost înşelaţi. S-au pierdut bani, dar şi mai grav este faptul că a scăzut încrederea în criptomonede. Astfel, proiecte foarte bune nu au mai ajuns la adevăratul lor potenţial.

LawyerCoin

Însă, situaţia s-a schimbat: a apărut LawyerCoin, un proiect nou care asigură securitate în tranzacţionare pe piaţa criptomonedelor. LawyerCoin are un sistem unic, construit pe aceeași platformă ca și BTC, permițându-vă să vă păstrați tokenii în același portofel cu Bitcoin.

LawyerCoin oferă servicii de asigurare pentru tranzacții și riscuri care rezultă din transferuri de criptomonede, precum și pierderi ca urmare a căderii pieței. LawyerCoin permite ca tranzacțiile între portofelele digitale și investițiile criptomonedelor să fie 100% asigurate. Nu mai trebuie să vă faceți griji dacă portofelul dvs. digital este hackerit, deoarece veți primi din nou suma pe care ați avut-o la data la care a avut loc evenimentul nefericit.

Unul dintre cele mai mari riscuri este legat de investițiile ICO (ofertă monetară iniţială). Mulțumită lui LawyerCoin, în cazul în care un proiect ICO nu va atinge numărul estimat de investitori sau suma nu este suficientă pentru a continua proiectul, veți primi o compensație pentru proiect echivalentă cu 50% din suma investită. LawyerCoin este alimentat de tokenul LAW.

Proiectul se ocupă în prezent de ICO și puteți contribui la dezvoltarea acestuia încă din stadiile incipiente prin achiziționarea de tokeni cu un preț cu discount

În spatele LawyerCoin se află o echipă de profesioniști cu experiență în software și asigurări. Marius Constantin este inginerul de securitate informatică şi anterior a lucrat pentru BitDefender.

În concluzie, LawyerCoin este un proiect cu un potențial uriaș care intenționează să pună capăt problemelor generate de riscurile pe care trebuie să le luăm cu toții atunci când ne confruntăm cu industria criptomonedelor. În prezent, proiectul își desfășoară activitatea în cadrul ICO.

Puteți afla mai multe informații despre acesta chiar de pe site-ul lor: https://lawyercoin.eu

Mergi Sus