Acasa / Sport / Vedetele din sport și showbiz s-au îmbrăcat în galben pentru Naționala de Fotbal a României.

Vedetele din sport și showbiz s-au îmbrăcat în galben pentru Naționala de Fotbal a României.

Mihai Chitu, câștigătorul concursului Vocea României, Sorana Darclee Mohamad, Adina Buzatu, actrițele Doinița Oancea, Claudia Motea, Eniko Georgescu, trupa Olly de Quartz, Alexandra Stănescu-Miss World România, sportivii Mihai Paul și Monica Iagăr, pictorul Drago ș Bojin, Monica Giurea, Clara Ilie, Georgiana Marin (Rowe), Carmen Tenescu și mulții alții au făcut super galerie echipei naționale de fotbal a României.

Cu câteva ore înaintea disputării meciului tricolorilor de la Budapesta din preliminariile Euro 2016, vedetele au fost prezente la inaugurarea oficială a Centrului de Estetică și Remodelare Corporală Hipocrat din Pantelimon.

Pentru că ziua de 4 septembrie va rămâne în amintirea noastră atât pentru deschiderea oficială a centrului de frumusețe Hipocrat dar mai ales pentru meciul Ungaria – România, personalitățile publice au hotărât să facă o paralelă între aceste două evenimente importante. Astfel, ele au venit îmbrăcate în galben, în ținute puse la dispoziție de U S Polo Assn și Cacharel și le-au transmis jucătorilor lui Anghel Iordănescu mesaje de încurajare. Dar surpriza cea mai mare a fost pregătită de arhitectul-pictor Laurențiu  P

aicu, artistul pictând special pentru evenimentul Hipocrat un tablou în culorile naționale ale României, la care a adăugat un fotbalist cu o cruciuliță, dedicată special ui Anghel Iordănescu. “A fost un eveniment foarte frumos, în care ne-am bucurat să descoperim tratamentele inovatoare pentru frumsețea corporală și facială dar ne-am și distrat foarte mult încurajând echipa națională de fotbal a României. Sperăm să învingă cu cel puțin două goluri diferență”, a arătat Sorana, fostă componentă a trupei ASIA. 

REALITATEA.NET – Stiri – SPORT

Mergi Sus