Acasa / Vedete Monden / Un bărbat din Galaţi şi-a dat în judecată fosta amantă! Motivul este de-a dreptul năucitor

Un bărbat din Galaţi şi-a dat în judecată fosta amantă! Motivul este de-a dreptul năucitor

Un bărbat din Galaţi şi-a dat în judecată fosta amantă! Magistraţii au rămas fără cuvinte când au văzut motivul pentru care omul şi-a chemat fosta parteneră în instanţă.

Un bărbat din Galaţi a depus plângere în instanţă pentru a-şi recupera de la fosta amantă banii cheltuiţi cu ea pe vacanţe, cadouri, pe care susţine că i-a dat, de fapt, cu titlu de împrumut, potrivit adevărul.ro.

Cei doi s-au cunoscut în 2010 pe o reţea de socializare. Bărbatul s-a prezentat sub un alt nume, pentru că era căsătorit la acea vreme şi nu voia să afle soţia că are o aventură..

Timp de un an de zile, cât a durat relaţia cu femeia în cauză, el i-a trimis diverse sume de bani, iar la finalizarea aventurii, a decis să îi ceară toţi banii înapoi, pe motiv că i le-ar fi acordat doar ca împrumut.

Magistraţii i-au respins cererea motivând că o persoană nu poate fi trasă la răspundere civilă delictuală dacă sunt îndeplinite cumulativ patru condiţii: prejudiciul, fapta ilicită, legătura dintre prejudiciu şi fapta ilicită, şi vinovăţia autorului faptei ilicite.

Preluare cancan.ro

Un comentariu

  1. Vești bune!
    Numele meu este Gloria Paul, cetățean românesc, locuiesc în STRADA CALAMARESTI, NR: 18, BRAD. Este un oraș din județul Hunedoara din regiunea Transilvania a României. Vreau să folosesc acest mediu pentru a oferi consiliere concretă tuturor cetățenilor români care caută un împrumut pentru a fi atenți, deoarece internetul este plin de fraude, acum câteva luni am avut nevoie urgentă de un împrumut din cauza finanțelor mele Situația nu este atât de bună și am fost disperată, am căzut în mâinile creditorilor falși, din Arabia Saudită și Singapore. Aproape am murit, până când un prieten de-al meu mi-a spus de un creditor foarte fiabil numit Mama. Elizabeth Andy, deținătoare a unei organizații globale de creditare, ea este creditor la nivel mondial; pe care l-am contactat și mi-a împrumutat un împrumut de 80.000Lei în mai puțin de 24 de ore cu o rată a dobânzii de 2% și mi-a schimbat viața întregii familii.

    Am primit împrumutul meu în contul meu bancar după mama. Elizabeth Andy mi-a transferat împrumutul când mi-am verificat soldul contului bancar și am constatat că suma pe care am aplicat-o a fost creditată în contul meu bancar

    Deci, pentru munca bună Mama. Elizabeth a făcut în viața mea și în familia mea, am decis să spun și să împărtășesc mărturia mea despre Mama. Elizabeth, așa că oamenii din țara mea și orașul meu pot obține un împrumut cu ușurință fără stres. Deci, dacă aveți nevoie de un împrumut, vă rugăm să contactați mama. Elizabeth prin e-mail: (elizabethandy95@gmail.com)

    De asemenea, puteți să mă contactați la adresa de e-mail :( gloriapaul024@gmail.com). Acum, eu sunt proprietarul mândru al unei femei de afaceri bune și mari în orașul meu, Mai Dumnezeu Atotputernic să continue să binecuvânteze pe Mama. Elizabeth pentru munca ei bună în viața mea și familia mea.

Mergi Sus