Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Transpirația excesivă în timpul verii poate fi evitată! Iată diverse moduri

Transpirația excesivă în timpul verii poate fi evitată! Iată diverse moduri


În cazul în care ești o persoană care transpiră excesiv, înseamnă că nu te bucuri deloc că vine vara și că temperaturile vor deveni insuportabile. Prin transpirație sunt eliminate natural toxinele și este menținută temperatura corpului, însă poate provoca și un miros neplăcut. Iată cum poți evita această problemă!


În cazul în care ești o persoană care transpiră excesiv, trebuie să ai în vedere că alimentele picante stimulează producția glandelor sudoripare, cauzând mirosul neplăcut al corpului. De asemenea, evită consumul de cafea deoarece cofeina stimulează sistemul nervos central, partea care activează glandele sudoripare. Ține minte că o ceașcă de cafea nu este o idee bună, mai ales dacă te confrunți cu problema numită transpirație excesivă.

Pentru a te menține fresh și pentru a combate transpirația excesivă, este important să folosești un deodorant puternic. Antiperspirantul creează o barieră protectoare între transpirație și bacterii, prevenind mirosul corpului.

Potrivit clickpentrufemei.ro, renunță la dușurile cu apă fierbinte și acordă atenția articolelor vestimentare pe care le îmbraci. Astfel, optează pentru articole din materiale precum bumbac sau pânză, care trebuie să fie mai largi, pentru a lăsa tegumentul să respire.

Mergi Sus