Acasa / Actualitate Intern / Tragedie în Maramureș-Un băiat de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier la Sălistea de Sus

Tragedie în Maramureș-Un băiat de 18 ani și-a pierdut viața într-un accident rutier la Sălistea de Sus

47294966_1946596102088003_3141805500857843712_n

Joi, 29 noiembrie 2018, în orașul Săliștea de Sus, județul Maramureș, în jurul orei 06:30 dimineața , o mașină cu 3 persoane s-a izbit puternic de un stâlp. Grozăvia s-a petrecut aproape de primărie. Stâlpul s-a prăbușit pe mașină.

La fața locului au sosit și autoritățile pentru a vedea ce s-a întâmplat . După accident orașul Săliștea de Sus a rămas câteva ore fără lumina electrică. Soferul mașinii a fost rănit grav iar cele 2 persoane au scăpat cu răni ușoare. Acesta a fost transportat de o ambulanță la Spitalul Județean Dr.Constantin Opriș din Baia Mare pentru îngrijiri medicale. O veste tristă a căzut în acestă seară pentru familie și pentru cei care îl cunoșteau .

Șoferul care a fost accidentat a murit în spital. Șoferul este un băiat în vârsta de 18 ani , conform unor surse ale unor persoane băiatul se numește Lăzăroi Ionuț. Dumnezeu să -l odihnească în pace, fie ca sufletul lui să ajungă în lumea drepților, părinții lui sunt în stare de soc după ce au aflat că a murit.

Vasile VLAD

 

Un comentariu

  1. Ai scris o stire normala, cu informatiile pe care le’ai avut, pana aici totul ok. Iar apoi, intr’o maniera total neprofesionista si defaimatoare, ai pus actualizari false ale accidentului, ai indus lumea in eroare si, cand ai primit mesaje ca ai gresit si ca nu faci bine, ai spus ca ai foat amenintat. Nu te ameninta nimeni, esti batut destul de Dumnezeu, dar promit ca nu o sa ai niciodata o cariera in jurnalism, pentru ca eu respect acest domeniu, iar tu il distrugi.

Lasa un Comentariu

Adresa de email nu va fi publicata. Campurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Mergi Sus