Acasa / Actualitate Intern / Tânără bătută cu bestialitate în plină stradă de doi minori de etnie romă

Tânără bătută cu bestialitate în plină stradă de doi minori de etnie romă


O tânără a ajuns la spital, joi, în urma unui scandal izbucnit pe o stradă din Timișoara. Tânăra a fost bătută de doi indivizi de etnie romă.


Incidentul s-a întâmplat joi, la prânz, pe strada Brașov din Timișoara. Doi indivizi de etnie romă au agresat o tânără în fața casei acesteia. Femeia a fost lovită în repetate rânduri și izbită cu capul de trotuar și de o mașină. Agresorii nu s-au oprit decât în momentul în care un vecin a auzit țipetele femeii și a ieșit în stradă să vadă ce se întâmplă. Victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri, potrivit tion.ro

„Motivul e bine știut, poate și de toate autoritățile. Fata e o fată liniștită, o cunosc de mai mult timp. Este și ea de etnie romă, am înțeles că e din altă familie și nu au loc toți pe stradă. Au încercat s-o facă să plece. Au bătut-o ca în filme, i-au dat cu capul de mașină, de asfalt”, spune unul dintre locuitorii din zonă, martor la incident. Acesta a avut și el necazuri cu clanul de romi din zonă și a ajuns în punctul în care le va vinde acestora casa pentru a scăpa de probleme.

Polițiștii au identificat autorii agresiunii de pe strada Brașov. Oamenii legii susțin că ar fi vorba despre doi copii.

„În cauză privind agresiunea de pe strada Brașov din Timișoara, în urma cercetărilor efectuate de polițiștii Secției 3, au fost identificați autorii, respectiv un minor de 14 ani și o minoră de 12 ani, în cauză, pe lângă infracțiunea de lovire și alte violențe, reținându-se și infracțiunea de tulburarea ordinii și liniștii publice. Cei doi sunt cercetați în stare de libertate”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Mergi Sus