Acasa / Horoscop / Singurele cupluri din zodiac care vor rămâne împreună până la sfârșitul anului

Singurele cupluri din zodiac care vor rămâne împreună până la sfârșitul anului


Mai este foarte puțin timp până când 2017 se încheie. A fost un an plin, cu foarte multe schimbări în viața zodiilor, unele dintre ele reușind să le facă față cu brio. În ceea ce privește viața de cuplu, sunt native care au reușit să își găsească jumătatea, în timp ce altele încă mai caută, după ce au trebuit să înfrunte certuri sau despărțiri.


Cuplurile de mai jos luptă pentru povestea lor și fac orice este nevoie ca relația să reziste, iar sfârșitul de an să le prindă gustând dintr-o fericire inepuizabilă. Niciun obstacol nu le-a stat în cale astfel că, dacă alte perechi s-au destrămat din pricina unor motive mai mult sau mai puțin semnificative, ele au răzbit și vor continua să facă asta până la sfârșitul anului.

Uite care sunt singurele cupluri din zodiac ce vor rămâne împreună:

Scorpion + Rac

Nici că se putea să existe o potrivire mai bună între doi oameni. Scorpionul și Racul sunt făcuți unul pentru celălalt, iar asta se poate observa ușor. Sensibilitatea și emotivitatea îi caracterizează pe amândoi, așa că nu este greu de înțeles cum s-au cucerit unul pe celălalt. Își aduc aminte cu drag de momentele în care s-au cunoscut și despre cum au trăit o dragoste la prima vedere, ce o să dureze foarte mult timp, poate chiar întreaga viață.

Femeia Scorpion l-a cucerit pe bărbatul Rac datorită feminității și senzualității care au învăluit-o într-un mister ce trebuia descoperit de persoana potrivită. Umorul Racului completează perfect peisajul, astfel că nu vor lipsi momentele hazlii ce vor colora relația celor doi. Nu există niciun indiciu că ar putea interveni ceva care să îi despartă, astfel că acest cuplu se încadrează în categoria celor care vor rămâne împreună până la sfârșitul anului. În primele secunde din 2018 vor avea ocazia să își pună cele mai arzătoare dorințe, care se pot împlini.

Ambele zodii se concentrează intens pe ideea de familie, loialitate, stabilitate, așa că își vor uni forțele pentru a ajunge să își îndeplinească aceste scopuri.

Vezi mai multe pe Divahair.ro. 

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Mergi Sus