Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Se aproprie iarna băimăreană 2019- Ștefan Hruscă, Gașca Zurli, Aurel Tămaș și Ștefan Bănică vor veni să-i colinde pe băimăreni și în acest an- Bucurie mare pentru cei mici

Se aproprie iarna băimăreană 2019- Ștefan Hruscă, Gașca Zurli, Aurel Tămaș și Ștefan Bănică vor veni să-i colinde pe băimăreni și în acest an- Bucurie mare pentru cei mici

brad-baimareni.jpg

Ștefan Hruscă, Aurel Tămaș și Ștefan Bănică vor veni să-i colinde pe băimăreni și în acest an. Iarna băimareană 2019 va avea loc în perioada 1decembrie 2019-20 ianuarie 2020.De Ziua Națională a României va avea loc deschiderea oficială a târgului de Crăciun din Baia Mare și a aprinderii iluminatului. În centrul vechi al orașului Baia Mare a fost amplasat cel mai mare brad, va fi și un pationoar pentru cei mici. Ștefan Hruscă este cel mai cerut artist în perioada sărbătorilor de iarnă pentru colindele sale celebre.

centrul-vechi-iarna-12.jpg

Iarnă de vis în centrul vechi al orașului Baia Mare vor mai veni să colinde: Ansamblul Folcloric Național “Transilvania” – Viflaim, Corala Armonia. În data de 6 decembrie, de sărbătoarea Sf. Nicolae va avea loc un spectacol susținut de Gasca Zurli. Orașul Baia Mare în atmosferă de Căciun din 1 decembrie. Iată programul complet al manifestărilor din Baia Mare în perioada 1 decembrie 2019-20 ianuarie 2020.

iarna-baimareana.png

Joi, 5 decembrie 2019: Spectacol muzical pentru copii: Palatul Copiilor Baia Mare, Grupul de copii Andan Team.Vineri, 6 decembrie 2019: Spectacol muzical pentru copiiGasca Zurli. Duminică, 15 decembrie 2019: Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă: Coruri bisericesti din Baia Mare si imprejurimi, Ansamblul Folcloric Național “Transilvania” – Viflaim. Vineri, 20 decembrie Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă: Corul bărbătesc din Finteusu Mare și artistul Ștefan Hruscă.

brad-BM-2018-2.jpg

Sambătă, 21 decembrie : Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă:Aurel Tamaș, Colindatori din Moldova: Călin Brateanu și Ceata de la Boroaia.Duminică, 22 decembrie : Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă: Corala Armonia, Ștefan Banică & Band.Marți, 31 decembrie : Revelionul băimărenilor: Brianna, LarissDJ.Miercuri, 1 ianuarie : Concert de Anul Nou:Orchestra simfonică de rang național alături de minimum o soprano, o mezzosoprana și un tenor.

Stefan-Hrusca.jpg

Vasile VLAD

Mergi Sus