Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Se aproprie iarna băimăreană 2019- 2020- Ștefan Hrușcă, Gașca Zurli, Aurel Tămaș și Ștefan Bănică vor veni să-i colinde pe băimăreni și în acest an- Bucurie mare pentru cei mici (GALERIE FOTO)

Se aproprie iarna băimăreană 2019- 2020- Ștefan Hrușcă, Gașca Zurli, Aurel Tămaș și Ștefan Bănică vor veni să-i colinde pe băimăreni și în acest an- Bucurie mare pentru cei mici (GALERIE FOTO)

brad-baimareni.jpg

Ștefan Hrușcă, Aurel Tămaș și Ștefan Bănică vor veni să-i colinde pe băimăreni și în acest an. “Iarna băimareană 2019- 2020″ va avea loc în perioada 1decembrie 2019-20 ianuarie 2020. De Ziua Națională a României va avea loc deschiderea oficială a târgului de Crăciun din Baia Mare și a aprinderii iluminatului. În centrul vechi al orașului Baia Mare a fost amplasat cel mai mare brad, va fi și un pationoar pentru cei mici. Ștefan Hrușcă este cel mai cerut artist în perioada sărbătorilor de iarnă pentru colindele sale celebre. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

centrul-vechi-iarna-12.jpg

Iarnă de vis în centrul vechi al orașului Baia Mare vor mai veni să colinde: “Ansamblul Folcloric Național Transilvania” – Viflaim, Corala Armonia. În data de 6 decembrie, de sărbătoarea Sf. Nicolae va avea loc un spectacol susținut de Gașca Zurli. Orașul Baia Mare în atmosferă de Crăciun din 1 decembrie. Iată programul complet al manifestărilor din Baia Mare în perioada 1 decembrie 2019-20 ianuarie 2020.

iarna-baimareana.png

Joi, 5 decembrie 2019: Spectacol muzical pentru copii: Palatul Copiilor Baia Mare, Grupul de copii Andan Team.Vineri, 6 decembrie 2019: Spectacol muzical pentru copii: Gașca Zurli. Duminică, 15 decembrie 2019: Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă: Coruri bisericești din Baia Mare și împrejurimi, “Ansamblul Folcloric Național Transilvania” – Viflaim. Vineri, 20 decembrie: Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă: Corul bărbătesc din Finteușu Mare și artistul Ștefan Hrușcă.❤❤❤❤❤❤❤

brad-BM-2018-2.jpg

Sambătă, 21 decembrie : Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă:Aurel Tamaș, Colindatori din Moldova: Călin Brateanu și Ceata de la Boroaia.Duminică, 22 decembrie : Concert de colinde, datini și obiceiuri de iarnă: Corala Armonia, Ștefan Banică & Band.Marți, 31 decembrie : Revelionul băimărenilor: Brianna, LarissDJ.Miercuri, 1 ianuarie : Concert de Anul Nou:Orchestra simfonică de rang național alături de minimum o soprano, o mezzosoprana și un tenor.

Stefan-Hrusca.jpg

Vasile VLAD

Mergi Sus