Acasa / Horoscop / Schimbare majoră în HOROSCOP. Mercur intră în Pești pentru două luni

Schimbare majoră în HOROSCOP. Mercur intră în Pești pentru două luni


HOROSCOP, după 10 februarie
HOROSCOP, după 10 februarie

Horoscop eveniment: Mercur intră în Pești în data de 10 februarie până pe 17 aprilie, un tranzit ATIPIC și
FOARTE LUNG pentru Mercur! Ne așteaptă APE TULBURI?


Este timpul să îți scoți casca pentru gândit intens și să dai creierului tău o pauză ! Dacă ai simțit dureri de cap în timpul tranzitului intelectualului Mercur în la fel de intelectualul Vărsător, nu te stresa: începând de duminică 10 februarie 2019, Mercur planeta responsabilă de gânduri, idei și vorbe, părăsește futuristul Vărsător și intră în visătorul și sensibilul Pești.

Este un tranzit atipic că și compatibilitate și incredibil de lung pentru Mercur care, de regulă, nu stă mai mult de 3 săptămâni într-o zodie. Din Pești, Mercur va intră în retrograd pe 5 martie, fiind și primul retrograd al anului 2019. Mercur va fi în retrograd până pe 28 martie, apoi va reîncepe să se miște direct tot în Pești și va fi aici până pe 17 aprilie 2019.

Din punct de vedere astrologic, Mercur este foarte important pentru noi. El conduce comunicarea, tehnologia, gândurile, învățatul și călătoria – aspecte de viață peste care dăm zi de zi. Mercur s-a potrivit perfect cu vizionarul semn de aer Vărsător, dar nu e cazul pentru Mercur în Pești.

În Pești, specialiștii consideră că Mercur este în detrimentul sau, incapabil să opereze la puterea să maximă – aproape că și cum ar fi deja în primul sau retrograd pe 2019 care va începe pe 5 martie.

Gândește-te așa – Mercur este intelectual, analitic și precis dar Peștii sunt vagi, visători și sensibili – așadar Mercur se simte provocat aici. Din fericire, în ciudă gazdei mai dificile pentru Mercur aici, sunt multe moduri prin care putem să profităm de această combinație !

Cu Mercur în Pești, și noi suntem mult mai sensibili și ușor de atins emoțional. Sentimentele tind să preia controlul oricărui aspect al tău și acțiunile îți pot fi motivate mai mult de ceea ce simți. Logica și rațiunea nu sunt la ele acasă iar comunicarea verbală nu funcționează întotdeauna clar – cam cum a fost cu Mercur în Săgetător (o altă zodie în care Mercur este în detriment) dar, în loc să fii gălăgios, lăudaros și brutal de sincer, aici în Pești poți fi vag și îți poți alege mai greu cuvintele potrivite de rostit.

Doar gândindu-te un pic mai mult înainte de a spune ce gândești, te poți salvă de discuții stresante sau de neînțelegeri. Depinzând de situație, Mercur poate călca prin ape tulburi în Pești și poate duce la izbucniri emoționale sau la conflicte, sau poate să îți fie o excelentă oportunitate să intri în contact cu șinele tău interior și să începi discuții adânci și sănătoase despre sentimentele tale.

Vestea bună : Peștii sunt un semn visător de apa, plin de creativitate și emoție, deci dacă ești un tip de om artistic, creativ și spirit liber, ai un mare noroc! Mercur în Pești face minuni pentru imaginația ta și poți
scoate din ține unele din cele mai frumoase, colorate ș strălucitoare creații acum !

Procesul de gândire îți e mai romantic, mai visător și chiar mai spiritual, ceea ce înseamnă că îți poți activa talentele intuitive și psihice acum. Dacă ești interesat de orice supranatural sau metafizic precum tarot,  reiki sau astrologie, Mercur în Pești poate fi exact mobilizarea de care ai nevoie că să începi să înveți!

Peștii sunt totodată și cel mai plin de compasiune semn zodiacal iar cu o durată așa de mare a lui Mercur aici, și tu poți să fii mult mai conectat cu această energie și stare de a arată, dărui și primi multă iubire, empatie și susținere. Una peste altă, să folosim această mare oportunitate de a intră mai adânc în contact cu emoțiile noastre și să lucrezi mai bine felul în care ți le exprimi altora.

La momentul în care Mercur va ieși din Pești, pe 17 aprilie 2019, cu siguranță vei avea o nouă perspectivă despre partea ta spirituală și despre felul în care ești capabil să îți flexezi mușchii creativi. Totul este pentru binele nostru întotdeauna în Cosmos !

Vezi influența acestui tranzit asupra fiecărei zodii pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mergi Sus