Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Revelionul, extrem de profitabil pentru artistii
Revelionul, extrem de profitabil pentru artistii

Revelionul, extrem de profitabil pentru artistii

Unele artiste autohtone au un progrma deosebit de incarcat in noaptea dintre ani, alergand dintr-un club in altul pentru a putea sustine in jur de 10 concerte in noaptea dintre ani. Pe cand altele sunt la mare cautare in strainatate pentru un recital de aproximativ 40 de minute. In Romania ne putem mandri nu doar cu femei frumoase ci si foarte talentate si binecuvantate, versuriler cantate, prestatia scenica si imaginea perfecta par a se lipi de straini precum mierea. Hiturile la noi, ajung a fi la mare cautare in strainatate. Artisti precum Inna, Alexandra Stan, Andreea Balan si Andreea Banica sunt doar cateva care se pot mandri cu un succes rasunator atat in tara cat si peste hotare.

Alexandra Stan de exemplu este fericita posesoare a sumei de 10.000 de euro, castigata dupa un recital de doar 45 de minute sustinand concertul in noaptea dintre ani in Antalya.  Nici Andreea Balan nu se poate plange, rodul muncii ei in noaptea de revelion i-a generat frumoasa suma de 27.000 de euro, urmata apoi de Andreea Banica care a sustinut intr-un ritm alert 3 concerte in 3 locuri diferite incasand apoi exorbitanta suma de 30.000 de euro. Solista Otilia Bruma cu hit-ul ” Bilionera a spart hotarele concertand pe bani grei la Istambul intr-un hotel de lux de 5 stele. Aceasta a fost primita mai ceva ca o regina incasand suma de 10.000 de euro pentru doar 35 de minute. Artista a devenit foarte cunoscuta in strainatate cu hitul ” Bilionera ” dominand topurile din Turcia de cateva luni de zile.

Delia si Anna Lesko au fost si ele pe placul organizatorilor din anul acesta solicitasndu-se pe diverse scene din tara incasand sume de 18.000 sau 20.000 de euro. Membrii trupei Mandinga au incins atmosfera pentru 50.000 de euro iar artisti precum Alex Velea sau Adrian Sana au fost si ei plasati in topul clasamentului de cei mai cautati artisti pentru revelion. Alex Velea fiind nevoit sa-si anuleze 4 concerte din cele pe care le avea programate in favoarea dragostei dupa ce frumoasa lui iubita Antonia, i-a daruit cel mai frumos cadou de sarbatori, dand nastere unui superb baietel numit Cezar Andrei. Adrian Sana a petrecut in noaptea de revelion in Egipt la Sharm-El-Sheik sustinand doua concerte pentru suma de 20.000 de euro, petrecand alaturi  de s0tia lui  Anca Serea, copiii ramanand de data aceasta acasa.

Am lasat la urma surpriza evenimentului care vine din partea Innei, unul dintre cei mai apreciati artisti romani in strainatate, petrecandu-si noaptea de revelion la Monte Carlo unde a sustinut un recital si a incasat suma pur si simplu fabuloasa de 70.000 de euro dupa un recital de doar 45 de minute, obtinand astfel locul fruntas in topul clasamentului artistilor romani care au obtinut venituri colosale in noaptea dintre ani. Si noi o sustinem si suntem mandri ca e romanca si ne reprezinta cu un succes rasunator oriunde in strainatate.

Mergi Sus