Acasa / Vedete Monden / Rectorul Academiei de Poliţie îşi dă demisia, după ce ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă

Rectorul Academiei de Poliţie îşi dă demisia, după ce ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă

Daniel Costel Torje, rectorul Academiei de Poliţie “Alexandru Ioan Cuza”, a anunţat astăzi că demisionează. Anunţul oficialului vine la scurt timp după ce s-a aflat că este acuzat de hărţuire sexuală de o studentă la Drept în anul III.

Rrectorul Academiei de Poliţie ar fi fost acuzat de hărţuire sexuală de o studentă în sesiunea din vara anului 2017.

Citeşte şi: Un nou scandal sexual zguduie Poliţia Română! Corpul de control a descins la Academia de Poliţie din Băneasa! Ce a găsit acolo

“Ce a apărut în presă este o mizerie incalificabilă. Dezmint categoric orice implicare a mea într-un astfel de scandal care urmăreşte plecarea mea din funcţia de rector. Din poziţia în care sunt, de angajat al MAI, nu îmi este permis să ies în spaţiul public pentru a prezenta toate dovezile că eu am fost împiedicat să îmi exercit funcţia de rector şi că am fost supus unor presiuni ca să renunţ la această funcţie.

În prima şedinţă a senatului universitar, îmi voi prezenta demisia, pentru că nu vreau să târăsc imaginea Academiei într-un scandal naţional generat de alţii, care vor această funcţie cu orice preţ. Nu fac acest gest în ideea în care mă simt vinovat de ceva. Sunt convins că vinovăţia mea va fi dovedită. (…) De şase luni sunt pur şi simplu hărţuit de corpul de control al MAI şi nu vreau să spun mai multe despre modul în care s-au comportat cu mine în ultima vreme. Mi s-a cerut în mod deschis să plec din această funcţie. (…) Nu există acest incident, a fost creat în mod artificial. Eu am aflat despre această poveste azi dimineaţă, din presă”, a declarat rectorul Daniel Costel Torje pentru TVR.

Preluare cancan.ro

Mergi Sus