Acasa / Actualitate Intern / Protest de amploare, joi, în Piaţa Victoriei. Sunt aşteptaţi 10.000 de sindicalişti SANITAS

Protest de amploare, joi, în Piaţa Victoriei. Sunt aşteptaţi 10.000 de sindicalişti SANITAS


Protest de amploare, joi, în Piaţa Victoriei. Sunt aşteptaţi 10.000 de sindicalişti SANITAS 
Protest de amploare, joi, în Piaţa Victoriei. Sunt aşteptaţi 10.000 de sindicalişti SANITAS 

10.000 de persoane sunt aşteptate să participe joi la mitingul organizat de Federaţia SANITAS, în Piaţa Victoriei din Capitală. Protestele au loic pe fondul tensiunilor din sănătate şi a nemulţumirilor generate de scăderea veniturilor.


“Acţiunea de protest are avizul comisiei de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice constituită la nivelul Primăriei Municipiului Bucureşti, iar la acţiunea de protest organizatorul estimează participarea unui număr de aproximativ 10.000 de persoane, din care aproximativ 7.000 din provincie”, informează un comunicat al Jandarmeriei Bucureşti.

TRAFIC RESTRICŢIONAT

“Pentru manifestaţia publică din Piaţa Victoriei, începând cu ora 9,00, se va restricţiona traficul rutier pe şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei (permiţându-se permanent circulaţia pe strada Arh. Ion Mincu), respectiv şoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere (zona central – mediană, gradual, în funcţie de sosirea participanţilor, dacă situaţia o va impune)”, informează un comunicat al Brigăzii Rutiere transmis, miercuri, Agerpres.

Începând cu ora 9,00, circulaţia în Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului, între bulevardul Aviatorilor şi Calea Victoriei, respectiv bulevardul Lascăr Catargiu, asigurându-se circulaţia pe Calea Victoriei, bulevardul Ion Mihalache, strada Buzeşti şi bulevardul Lascăr Catargiu.

“Restricţiile se vor aplica până la terminarea activităţilor aferente mitingului, dar nu mai târziu de ora 16,00″, se arată în comunicat.

Preluare realitatea.net

Mergi Sus