Stiri de ultima ora
Acasa / Vedete Monden / PREMIERĂ ȘTIRI MONDENE- La mulți ani Ioana Pricop- Astăzi este ziua de naștere a interpretei de muzică populară maramureșene Ioana Pricop( GALERIE FOTO)

PREMIERĂ ȘTIRI MONDENE- La mulți ani Ioana Pricop- Astăzi este ziua de naștere a interpretei de muzică populară maramureșene Ioana Pricop( GALERIE FOTO)

maxresdefault.jpg

Astăzi, 17 octombrie, este ziua de naștere a îndrăgitei interprete de muzică populară și de petrecere Ioana Pricop. La mulți ani frumoși și binecuvîntați, cu sănătate, noroc și multe împliniri în activitate și alături de cei dragi, IOANA PRICOP !!! Ioana Pricop este o cunoscută interpretă de muzică populară din Maramureș, iubită și îndrăgită foarte mult de public.

Cea mai de succes melodie a ei este “Ioana mi-i numele”. Ea mai are și alte melodii  frumoase precum: ” Mandru meu nealcoș te crezi” , “Ochii mei sunt verzi ca iarba”,” Ioane, lumea te știe” dar și altele.

suma-fabuloasa-stransa-la-nunta-de-poveste-a-unui-primar-din-maramures-258061.jpg

Interpreta de muzică populară Ioana Pricop este soția lui Lucian Morar primar al orașului Ulmeni, Maramureș. Lucian Morar o iubește foarte mult pe Ioana Pricop.  Nunta a fost facută în anul 2017. A fost o nuntă mare cu foarte muți invitați de renume. A participat și fostul președinte al României Traian Băsescu alături de Elena Udrea fost ministru al turismului. LA MULȚI ANI IOANA PRICOP!!

12108826_934831416585977_2939362106164235493_n
Vasile VLAD

 

 

Mergi Sus