Acasa / Actualitate International / Planul DIABOLIC al unei soţii care se săturase de soţul ei. Ce a făcut ca să fie împreună cu amantul

Planul DIABOLIC al unei soţii care se săturase de soţul ei. Ce a făcut ca să fie împreună cu amantul

Sună ca un scenariu al unui film de la Hollywood, dar o soţie din India a făcut imposibilul ca să fie împreună cu amantul său, ajungând să îşi ucidă soţul şi să îşi mutileze amantul, stropindu-l cu acid, doar pentru ca acesta din urmă să poată lua identitatea soţului ucis. 


Swathi, o femeie de 28 de ani din Telangana, India, a pus la cale un plan diabolic pentru a putea fi împreună cu iubitul său, Rajesh. Conform Gulf News, soţul femeii a aflat că aceasta are un amant şi, în confruntarea care a urmat, a fost lovit iniţial de soţie, cu un corp contondent, şi apoi ucis de amantul femeii, chemat în ajutor. Împreună, cei doi amanţi au dus corpul în pădure şi l-au ars.

Câteva zile mai târziu, femeia i-a distrus faţa amantului său cu acid, pentru ca acesta să îi poată lua locul soţului mort. Planul ar fi putut fi unul reuşit pentru cei doi criminali, dacă amantul nu s-ar fi dat de gol. Astfel, când familia soţului s-a dus la spital la el, după ce aflaseră că a fost atacat cu acid de către “necunoscuţi”, ducându-i supă de oaie, amantul le-a spus că a devenit vegetarian. Poliţia i-a luat amprentele şi a descoperit furtul de identitate şi, apoi, cei doi criminali au mărturisit crima.

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Mergi Sus