Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Pensiunea Floare de Maramureș din Sighet este un loc perfect unde te poți relaxa- Oaspeții sunt primiți de către gazdă cu “horincă”și mâncare tradițională specifică Maramureșului- Locuința are camerele foarte curate, aranjate, un adevărat confort pentru cei care îi trec pragul (EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE- GALERIE FOTO)

Pensiunea Floare de Maramureș din Sighet este un loc perfect unde te poți relaxa- Oaspeții sunt primiți de către gazdă cu “horincă”și mâncare tradițională specifică Maramureșului- Locuința are camerele foarte curate, aranjate, un adevărat confort pentru cei care îi trec pragul (EXCLUSIV ȘTIRI MONDENE- GALERIE FOTO)

Pensiunea Floare de Maramureș din Sighet este un loc perfect unde te poți relaxa. Aici o să aveți parte de o vacanță de neuitat, plină de experiențe frumoase. Pensiunea Floare de Maramureș se află în Sighet, strada Șugau nr. 166 A, la 3,5 km distanță de localitatea Vadu Izei.

Pensiunea dispune de: 5 camere duble, 1 cameră triplă, 6 bai (Fiecare cameră are baie proprie)o sală pentru servitul mesei, terasă, grădină, grătar, ciubăr acoperit, Wi-fi. Camerele și băile sunt foarte curate, aranjate, un adevărat confort pentru cei care îi trec pragul. Ele sunt dotate cu tot ce este necesar. Fiecare cameră a pensiunii este decorată în stil maramureșan, are TV, Wi-fi. În fiecare baie se găsește cabină de duș, WC, ghiuvetă, băile sunt moderne. La Pensiunea Floare de Maramureș se servește cea mai bună mâncare, aici oaspeții sunt primiți de către gazdă cu “horincă” și mâncare tradițională specifică Maramureșului. Cei care se cazează la Pensiunea Floare de Maramureș pot să servească micul de jun dimineața, pe zi prânzul, seara cina. Construcția acestei pensiuni datează din 2013, din anul 2017 s-a modernizat. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

Pensiunea Floare de Maramureș are o grădină frumoasă amenajată, spațioasă. În interiorul curții și în spate, Pensiunea Floare de Maramureș dispune și de parcare. Cei ce vin la Sighet și se cazează la Pensiunea Floare de Maramureș, pot să viziteze foarte multe obiective turistice: orașul Sighet, Memorialul Victimelor Comunismului, la 10 km distanță de Sighet Cimitirul Vesel din Săpânța, Mănăstirea Bârsana -15 km, Lacul Albastru Baia Sprie – 28 km, Mocănița din Vișeul de Sus- 45 km, orașul Vișeu de Sus, Cascada Cailor din Borșa-76 km.

Doritorii de drumeții pot să facă o mulțime de excursii pe munții Gutâi, Pietrosul Rodnei din Borșa, Parcul Natural Munții Maramureșului din Vișeu. Anul trecut, 2019, la Pensiunea Floare de Maramureș din Sighet au venit foarte mulți turiști străini, din țări precum: Polonia, Norvegia sau Indonezia.“Floare de Maramureș” din Sighet este o pensiune de 3 margarete, de sărbători aceasta are un program mai special ”Program tradițional cu doba, ceteraș, dansatori”. Este ceva de vis, nu este de ratat, așa că veniți la Pensiunea Floare de Maramureș. Recomandăm cu încredere Pensiunea Floare de Maramureș din Sighet, aici o să vă simțiți cel mai bine, cei care au venit aici, au rămas cu impresii foarte bune. S-au reîntors la Pensiunea Floare de Maramureș cu mult drag.

Prețuri:120 de lei camera dublă,165 de lei camera triplă/noapte. Pentru mai multe detalii referitor la prețuri actualizate și rezervări punem la dispoziție aceste date de contact:Telefon: 0761155209, administrator Pensiunea Floare de Maramureș- Sas Anunța, Email: Pensiuneafloaredemaramures@yahoo.com, Facebook: facebook.com/Pensiunea-Floare-de-Maramures-271620743230157/(Pagină Oficială). ❤❤❤❤

Vasile VLAD

Mergi Sus