Acasa / Vedete Monden / O femeie se zbate între viaţă şi moarte, după ce a băut spirt şi bere! E şocant cum a fost găsită de către fiul ei

O femeie se zbate între viaţă şi moarte, după ce a băut spirt şi bere! E şocant cum a fost găsită de către fiul ei

O nenorocire s-a abătut într-o familiei din judeţul Suceava. O mamă a băut spirt sanitar, dar şi bere, iar ea a fost dusă de urgenţă la spital. Cel care a găsit-o într-o stare critică a fost chiar fiul ei, care a rămas şocat când a văzut cum arăta.

În vârstă de 48 de ani, femeie a fost găsită într-o stare gravă şi cu mai multe tăieturi pe corp, iar pe podea erau cioburi de la o oglindă. Lângă trupul său erau o sticlă de spirt şi una de bere. Când a văzut-o aşa, fiul său a sunat imediat la 112. Bărbatul le-a povestit medicilor că, cel mai probabil, mama sa, aflată în stare de ebrietate, a căzut peste o oglindă şi s-a tăiat, potrivit obiectivdesuceava.ro.

Aureleia N. este din satul Paltinu, comuna Vatra Moldoviţei şi a ajuns în stare de inconştienţă la spitalul sucevean.  Când a fost descoperită de băiatul său, femeia nu reacţiona. Un echipaj al Ambulanţei a preluat-o pe femeie în stare de inconştienţă şi a transportat-o la Spitalul Câmpulung Moldovenesc.

Cum starea ei de sănătate era una gravă, doctorii au decis să fie transferată la spitalul sucevean. Aureleia N. a fost internată la secţia de Terapie Intensivă pentru investigaţii şi tratament de specialitate. Poliţiştii au deschis o anchetă ca să afle ce s-a întâmplat, de fapt.

Preluare cancan.ro

Mergi Sus