Acasa / Business / MOBU – VIITORUL TOKENILOR DE SECURITATE

MOBU – VIITORUL TOKENILOR DE SECURITATE

mobu

Oferta inițială de monede (ICO) este un model inovator de multifinantare care permite noilor întreprinderi să evite investițiile tradiționale. În 2017, prin ICO-uri s-au strans peste 4 miliarde de dolari pentru capitalul de început și au întrerupt semnificativ finanțările convenționale. Prin intermediul modelului ICO de strângere de fonduri, noile companii pot să acumuleze capital prin emiterea de criptomonede pe un blockchain și prin punerea lor in circulatie lor către cumpărători de monede. Odată cu evoluția pieței de criptomonede, adoptarea globală a structurilor de strângere de fonduri ale ICO a condus la o explozie a formării de capital nou, care a depășit atât piețele de investiții, cât și capitalul de risc. Cu toate acestea, aproximativ 98% din aceste ICO-uri au lansat monede de utilitate. Piata de valori mobiliare este o arena de mai multe trilioane de dolari, care ramane aproape neatinsa virtual in spatiul blockchain. Știm că un start-up cu monede de securitate poate fi un coșmar legal, tehnic și de reglementari.

CE ESTE MOBU?

MOBU este o platformă descentralizată și o soluție end-to-end pentru ICO-uri pentru lansarea in blockchain a monedelor de securitate compatibile. Există mai multe restricții legale atunci când vine vorba despre o moneda de securitate. Atunci când se generează fonduri pentru o moneda de securitate, este necesar un proces KYC / AML, o aprobare SEC 506 C reg D și o licență CIS CAT 2 FSB în Africa de Sud. Fiecare țară are cerințe diferite în ceea ce privește legislația. Prin colaborarea cu MOBU, dezvoltatorii de criptomonede vor putea naviga cu ușurință prin proces. MOBU oferă aprobarea KYC, AML și SEC, servicii de escrow inovatoare pentru ICO, sprijin bancar pentru investitori atunci când monedele fiat sunt transformate în criptomonede și dezvoltare inteligentă a contractelor și facilitează toate celelalte procese necesare pentru strângerea de fonduri.

 PROBLEMA

Lansarea unui ICO ce oferă o moneda de securitate poate fi extrem de provocatoare datorită amplorii cerințelor și procedurilor tehnice, juridice și de reglementare. Nerespectarea acestor reglementări ar putea genera sancțiuni costisitoare și ar putea amenința buna desfasurare a intregului proiect.

SOLUȚIA

As an organized ICO platform, MOBU offers a complete blockchain solution to expand the horizons and solve the problems of cryptocurrency developers who are hesitant and unsure about all the procedures required when offering security tokens to the cryptocurrency community. When a security token is created and issued through MOBU, the token is programmed to verify who can buy and sell the token. Fiind o platformă ICO organizată, MOBU oferă o soluție completă de tip blockchain pentru a extinde orizonturile și pentru a rezolva problemele dezvoltatorilor de criptomonede, care ezită și nu sunt siguri de toate procedurile necesare atunci când oferă monede de securitate comunității cripto. Atunci când o moneda de securitate este creata și emisa prin MOBU, moneda este programata pentru a verifica cine o poate cumpăra și vinde. Moneda de securitate restricționează deținătorii de monede de la tranzacționare la orice adresă care nu a trecut verificările necesare. Cu această restricție coacționată, schimburile descentralizate și anonime vor putea efectua tranzacții doar către participanți autorizați. Restricțiile oferă emitenților asigurarea că monedele lor vor fi deținute numai de către investitorii autorizați. Acest lucru schimbă fundamental piața valorilor mobiliare. MOBU creează o rețea de încredere care va spori eficiența economică și operațională. Introduce valori mobiliare pe o nouă piață secundară descentralizată cu taxe neglijabile, timpi de decontare instanti și tranzacționare în permanență.

 INOVAȚIA

MOBU introduce o nouă metodă inovativă de servicii de garantie pentru ICO. Investitorii pot ieși din ICO după crowdsale, în mod pro-rata, dacă emitenții ICO nu aderă la foaia de parcurs sau la obiectivele lor. Va fi introdus un utilitar de “blocare” pentru monedele MOBU, pentru furnizorii de servicii, pentru a accesa serviciile, mai degrabă decât să cheltuiască monedele. Aceasta creează o lipsă de aprovizionare pe piață și crește cererea și valoarea intrinsecă a monedei MOBU. Aceste caracteristici unice asigură câștigul din investiție mai mare pentru investitori și creează o rețea de încredere care va stimula eficiența economică și va stimula creșterea comunității.

 

MONEDA

MOBU este moneda de utilitate de bază care alimentează sistemul MOBU. Moneda MOBU este compatibila cu platforma MOBU ERC20 și cu standardul MOB20. MOBU este un protocol deschis, ceea ce înseamnă că deținătorii de monede MOBU pot accesa orice schimb valutar compatibil, pentru a cumpăra și a vinde monede. Prețul standardizat al monedei este de 0,15 USD. Soft cap-ul este de 1.000.000 USD, iar hard cap-ul este de 35.000.000 USD.

Token-urile vor fi emise ca fiind achiziționate, iar eliberarea suplimentară de monede nu va fi posibilă. Investitorii neacreditați din Statele Unite ale Americii nu au voie să participe la acest ICO.

ECHIPA

Echipa puternică și dinamică a MOBU are experiență în domeniile afacerilor, IT, economiei, dreptului și spațiului blockchain și este foarte dedicată proiectului. Echipa consideră că investiția în oameni are o valoare inestimabilă atunci când sunt luate în considerare acreditările oricărui proiect inițial. Echipa MOBU poate produce valoare pe termen lung, se poate adapta la condițiile de piață în schimbare și poate inspira încredere în rândul investitorilor pentru a asigura succesul continuu.

Juan Engelbrecht este fondatorul și CEO al MOBU. Juan și-a extins orizonturile atunci când și-a dat seama de potențialul imens al tehnologiei blockchain și de modul în care aceasta va revoluționa afacerile și va redefini companiile și economiile din lume. Juan (în parteneriat cu Paul Pelser, membru al echipei de management MOBU) operează unul dintre cei mai mari mineri de criptomonede din emisfera sudică, adoptând timpuriu tehnologia blockchain. Ei gestionează patru ferme mari de criptominare de criptomonede, care au prezentat o cifră de afaceri de 100 de milioane ZAR numai pentru 2017.

CONCLUZII

MOBU prezintă un protocol deschis pentru emiterea și comercializarea monedelor de securitate și, în cele din urmă, ajută la lansarea unui peisaj complex, global, de reglementare in blockchain-ul Ethereum. Aceasta reduce barierele de intrare și stimulează creșterea economică oferind oportunități mai multor persoane și companii, în mai multe locuri decât până acum.

Odată cu noua tendință a industriei de valori mobiliare în valoare de mai multe trilioane de dolari, care se îndreaptă progresiv spre blockchain, platforma MOBU permite persoanelor fizice și companiilor să participe la oportunități de investiții și la deținerea unor proprietăți valoroase bazate pe tehnologia blockchain. Mai presus de toate, MOBU creează o rețea de încredere care va spori eficiența economică. Puteți găsi toate detaliile despre acest proiect inovator în whitepaper-ul lor sau pe site-ul lor web: www.mobu.io.

 

Mergi Sus