Acasa / Vedete Monden / Mireasa fusese adoptată. După 21 de ani, mama îi dă un bilet. Îl ţinuse ascuns până în ziua nunţii

Mireasa fusese adoptată. După 21 de ani, mama îi dă un bilet. Îl ţinuse ascuns până în ziua nunţii


Mireasa fusese adoptată. După 21 de ani, mama îi dă un bilet. Îl ţinuse ascuns până în ziua nunţii

Mireasa fusese adoptată. După 21 de ani, mama îi dă un bilet. Îl ţinuse ascuns până în ziua nunţii

Tânăra mireasă a aflat un secret teribil… Mama sa îl ţinuse ascuns până în ziua nunţii. Când a aflat, a izbucnit în lacrimi! Şi avea de ce… 

În 1994, Sherry Blackledge şi soţul ei au adoptat o fetiţă de toată frumuseţea, Brooke. Se întâmpla la un an de la adopţia lui Brian.

Pe când fetiţa avea doar 18 luni, Sherry i-a scris o scrisoare, în timp ce micuţa dormea liniştită în pătuţul său. Şi-a promis că i-o va înmâna chiar în ziua nunţii…

După câteva zile, a printat scrisoarea pe o bucată de pânză din rochia sa de mireasă. Anii au trecut, dar Sherry a avut tăria s-o ţină într-un sertar, ascunsă de copilă.

“Draga noastră Brooke,

În timp ce-ţi scriu aceste rânduri, tu dormi liniştită în pătuţul tău. Ai doar 18 luni… Şi eu, şi tatăl tău vrem să ştii că ne-ai adus o bucurie enormă… Din ziua în care te-am luat, ai umplut casa cu dragoste. Ne-ai ajutat să devenim o familie minunată… Eşti o fetiţă superbă, o fiică extraordinară şi o surioară nemaipomenită pentru Brian.

Înainte de a mă căsători cu tatăl tău, am tot vorbit despre cât de mult ne doream să avem o fetiţă şi un băieţel. Încă de atunci ştiam cum te vei numi – Brooke.

Brooke, vreau să ştii că eşti o fiinţă extraordinară… Dumnezeu te-a ales şi ni te-a trimis. Te iubim, dragă copilă!

Mami, tati şi Brian”

În 2015, Brooke s-a căsătorit cu un tânăr remarcabil, iubit de toată lumea – familie, prieteni, colegi de serviciu… În ziua nunţii, tânăra mireasă a avut parte de surpriza vieţii! Când a văzut mesajul mamei sale, nu şi-a mai putut stăpâni emoţiile şi a izbucnit în plâns… Erau lacrimi de fericire! Se simţea cel mai fericit om din lume! Şi avea de ce!

Articole recomandate

Preluare realitatea.net

Un comentariu

  1. Foarte emotionant mesajul! Sa adopti un copil este cel mai de pret lucru pe care poti sa-l faci intr-o viata de om.

Mergi Sus