Acasa / Vedete Monden / Milionarul a murit în 2016, dar războiul pe avere continuă. Văduva cere sechestru pe moştenirea lăsată copiilor mogulului

Milionarul a murit în 2016, dar războiul pe avere continuă. Văduva cere sechestru pe moştenirea lăsată copiilor mogulului

Uliana Ochinciuc, a doua soţie a lui Dan Condrea, continuă războiul pentru averea fostului şef al Hexi Pharma. La Judecătoria Sectorului 2 Bucureşti, femeia a deschis un proces contra celorlalţi moştenitori ai omului de afaceri şi solicită instituirea unui sechestru judiciar. (VEZI AICI: Ultima oră! Am aflat cum s-a împărţit imperiul Hexi Pharma! Cât a luat văduva lui Condrea)

Pentru o perioadă de timp, Uliana Ochinciuc vrea să blocheze posibilitatea de înstrăinare a bunurilor provenite din moştenirea lui Dan Condrea. Cei împotriva cărora femeia a deschis un proces sunt David şi Camelia Magdalena, copiii fostului boss al Hexi Pharma. Pe 20 noiembrie va avea loc prima înfăţişare.

Uliana Ochinciuc nu vrea să renunţe la niciun leu din averea lui Dan Condrea, astfel că a mers atât de departe încât a deschis proces până şi împotriva lui David, fiul ei din căsătoria cu fostul şef al Hexi Pharma. Camelia Magdalena este fiica omului de afaceri din căsnicia anterioară cu Laura Georgescu. (CITEŞTE ŞI: Miza scandalului din familia fostului patron de la Hexi Pharma)

Dan Codrea, mort în urma unui cumplit accident rutier

Dan Condrea şi-a pierdut viaţa anul trecut, pe 22 mai, într-un accident rutier. Potrivit anchetatorilor, trupul acestuia a fost atât de desfigurat încât identificarea a fost una dificilă. În urma sa au rămas doi copii, un băiat, David, din relaţia cu Uliana, dar şi o fată, Magdalena, din căsătoria cu Laura Georgescu. (NU RATA: SUPER-EXCLUSIVITATE: CANCAN.ro a obţinut înregistrările camerelor de supraveghere din CORBEANCA. Ultimele imagini cu DAN CONDREA în viaţă!)

Cu două săptămâni înainte să moară, Dan Condrea ar fi mers la un notar public, unde şi-ar fi redactat un testament prin care lăsa cea mai mare parte a averii celor doi copii ai săi. “Las fiicei mele, Magdalena Condrea (din căsătoria cu Laura Georgescu, n.r.) şi fiului mei, David Condrea, întreaga mea avere, în afară de cota legală care îi revine doamnei Uliana Ochinciuc”, ar fi scris patronul Hexi Pharma în testament.

Conform legii, Uliana are dreptul la un sfert din averea soţului ei, restul de 75% împărţindu-se între cei doi copii. Numai că fata din prima căsătorie a omului de afaceri, fiind minoră, se află în îngrijirea primei soţii a afaceristului, iar aceasta ia deciziile. Dan Condrea are o avere estimată la 10 milioane de euro. (VEZI AICI: Fosta soţie a lui DAN CONDREA, detalii despre bătaia pe care a primit-o de la patronul Hexi Pharma: “M-a dat cu capul de beton o oră”)

Preluare cancan.ro

Mergi Sus