Acasa / Business / Media Protocol

Media Protocol

media protocolCheia succesului pe site-urile de socializare și rețele sociale este regularitatea conținutului de calitate. În plus, toate motoarele de căutare, inclusiv Google, obțin multe din rezultatele căutărilor lor din conținutul publicat pe diferite site-uri de socializare și social media.

Scriitorii de conținut grozavi sunt maeștri ai cuvântului scris, ai povestirii și psihologiei consumatorilor. Ei au un set de instrumente retorice care îi ajută să facă o prima impresie impactantă și  să înceapă discuții. Ei sunt capabili să trezească un nivel complet nou de entuziasm în jurul vostru și al produsului dvs., pe care probabil nici voi nu îl puteți vedea. Dar, foarte des, activitatea editorilor și a scriitorilor de conținut este subapreciată și nu este răsplătită în mod corespunzător. Oamenii sunt predispuși să creadă că, precum brânza, și scriitorii sunt ieftini și disponibili pe scară largă. Dar oricine va aprecia cu adevărat brânza vă poate spune că brânza de calitate este inimitabilă. Este nevoie de timp, îndemânare și o pereche de mâini pricepute.

Ce este Media Protocol?

MEDIA Protocol este o arhitectură deschisă care creează o economie multi-direcțională, unde editorii, creatorii și consumatorii de conținut schimbă în mod direct date, conținut și stimulente, inclusiv stimulente financiare. Este un protocol deschis care permite ca publicarea și distribuirea conținutului să fie urmărite prin intermediul blockchainului, eliminând ineficiențele create de jucătorii centralizați într-o piață mare și diversificată. MEDIA Protocol facilitează un nivel economic dezintermediat între cele două grupuri importante din ecosistemul de distribuție a conținutului: cei care creează, distribuie și promovează conținutul și oamenii obișnuiți care îl “consumă”.

Problema

În zilele noastre, audiențele foarte mari sunt controlate de platforme sociale și de motoarele de căutare care mediază conținutul și fac distribuția acestuia ineficientă. Aceste platforme de distribuire a conținutului recoltează cantități uriașe de date de valoare și de preferință din partea consumatorilor de conținut, dar oferă în schimb scriitorilor de conținut și editorilor foarte puțin. Toți actorii implicați în crearea și consumul de conținut recunosc rolul important pe care publicul îl joacă în recepția, percepția și distribuirea oricărui conținut dat. Modelele economice existente, cu toate acestea, nu pot compensa publicul pentru rolul pe care îl joacă. Experiențele publicului obișnuit sunt, în consecință, mai proaste, deoarece brandurile și editorii care realizează conținut sunt fie obligați să se bazeze pe momeală de clicuri, fie pe campanii media plătite scumpe, pentru a ajunge la audiențe.

Soluția

Protocolul MEDIA elimină intermedierea dintre editori de conținut și consumatori prin crearea unei economii directe pentru conținut, date și stimulente, inclusiv stimulente financiare. Protocolul MEDIA facilitează editorilor, mărcilor și creatorilor de conținut să furnizeze cel mai relevant conținut și să aibă, în același timp, o experiență online mai transparentă, mai eficientă și mai plăcută. Funcția economică a protocolului este creată pentru a oferi un canal direct pentru editori pentru promovarea conținutului prin stimulente echilibrate direct pentru consumatori, iar consumatorii să plătească direct pentru conținutul și să cheltuiască tokeni pentru recompensarea creatorilor de conținut și editorilor preferați.

Protocolul MEDIA va oferi dezvoltatorilor, mărcilor, editorilor, consumatorilor de conținut etc. oportunitatea și structura de stimulente pentru a interacționa în moduri care nu sunt permise de platformele centralizate de distribuție a conținutului. În acest fel, protocolul face mai mult decât decât să recompenseze atenția: permite în mod fundamental un nou set de relații între părțile importante care deja doresc să interacționeze unul cu altul în moduri mai eficiente și mai pline de satisfacții. Promotorii de conținut, inclusiv mărcile și editorii, vor putea utiliza Protocolul MEDIA pentru a stimula consumul prin contribuția fondurilor la orice conținut reprezentat de o adresă URL sau pentru a stimula crearea de conținut care să sprijine brandul sau obiectivele acestora prin furnizarea unei plăți discreționare către editor sau creatorul de conținut, pe baza consumului ulterior al unei anumite adrese URL în cadrul aplicațiilor care adoptă protocolul. De asemenea, infrastructura cripto existentă (cum ar fi ERC20) și beneficiile pe care le oferă, cum ar fi algoritmi testați și software-ul existent pentru portofel, vor fi maximizate prin utilizarea Protocolului Media.

Echipa

Protocolul MEDIA este condus de o echipă de dezvoltatori de blockchain, experți în tehnologie, oameni de știință și comercianți de date. Protocolul MEDIA este incubat de Codec.ai, care a demonstrat experiență în furnizarea de produse și valoare industriei media, comunicațiilor și marketingului.

Martin Adams este co-fondatorul Protocolul Media și Codec.ai, o companie de inteligență artificială. Martin a absolvit Facultatea de Drept Harvard, unde a lucrat la Centrul pentru Internet și Societatea Berkman și s-a specializat în domeniul proprietății intelectuale și al economiei digitale ca avocat la New York. El a fost implicat în înființarea uneia dintre primele companii de media din lume și a fost recunoscut ca un antrepenor în Maserati Top 100 UK.

Tom Graham este Partner Manager la TLDR, o companie globală de consultanță în criptare și fond de hedging. El este co-fondator al Media Protocol și Digital Future Council, care conduce inițiative cripto în industria de marketing și publicitate. Tom este, de asemenea, co-fondatorul firmei Codec.ai, o firmă de tehnologie de marketing premiată, care utilizează inteligența artificială pentru a ajuta firmele să ia decizii de marketing cu privire la conținutul de impact.

James Tabor este CEO al Media Protocol și Codec.ai. James are o experiență profesională de peste zece ani în domeniul publicității și al drepturilor comerciale. Din 2011, James a ajutat la fondarea mai multor companii de analiză a datelor axate pe utilizarea tehnologiei pentru a aduce claritate cantității mari de date utilizate pentru a comunica cu consumatorii și pentru a schimba modul în care funcționează mass-media și publicitatea.

Concluzia

Pentru un ecosistem de conținut durabil – și pentru un internet mai bun – consumatorii trebuie să poată controla datele, iar editorii și scriitorii de conținut ar trebui plătiți în consecință. O arhitectură economică deschisă și flexibilă pentru distribuirea conținutului și a informațiilor este necesară pentru a maximiza participarea democratică și civică și pentru a străpunge sistemul închistat centralizat al difuzării știrilor, informațiilor și conținutului care modelează viziunea noastră asupra lumii. Protocolul MEDIA va constitui fundamentul unui nou model de distribuire a conținutului, perturbând piețele de publicitate și de conținut existente și provocând status quo-ul în relațiile creator-consumator, pentru a crea un nou schimb bilateral. Actorii care contează cu adevărat sunt cei care creează și promovează conținutul și publicul pentru care fac acest lucru. Nu vor mai exista intermediari terți între acești actori, care să medieze comunicările și să păstreze pentru ei recompensele.. Informații suplimentare despre acest proiect, inclusiv whitepare-ul  și business paper-ul, pot fi găsite pe site-ul lor web. Vă puteți înregistra pentru presale pe site-ul lor. Pentru a participa, este necesar KYC. În acest moment, numai pașaportul este forma confirmată de identificare acceptabilă. Rezidenții americani și chinezi nu au voie să participe.

Mergi Sus