Acasa / Politica / Marian Oprişan a transmis salutul lui Miron Mitrea, din închisoare, către delegaţii PSD

Marian Oprişan a transmis salutul lui Miron Mitrea, din închisoare, către delegaţii PSD

Baronul de Vrancea nu s-a sinchisit de aparenţe şi a condus şedinţa în care a fost votat în unanimitate preşedinte al organizaţiei pentru următorii patru ani u acesta s-a lăudat cu (ne)realizările sale şi ale guvernărilor PSD, înfierându-i pe adversari u în buna tradiţie a legăturii PSD cu justiţia, Oprişan i-a păstrat un scaun gol fostului deputat Miron Mitrea, condamnat în acest an la doi ani de închisoare pentru luare de mit, scrie ziaruldevarncea.ro.

Vechiul şi noul şef al PSD a ţinut să anunţe şi câteva viitoare realizări ale PSD. Astfel, peste o lună s-ar putea termina lucrările la DN 2 Focşani – Ojdula şi se va putea face legătura cu Ardealul. La Spitalul Judeţean ar trebui să înceapă în curând lucrări de reabilitare şi modernizare, dar şi “echipamente de ultimă generaţie”.

Modul sfidător în care PSD tratează justiţia a fost arătat şi de Oprişan, care a numit un lucru “nedrept” ceea ce i se întâmplă premierului Victor Ponta şi le-a transmis oamenilor “salutul” lui Miron Mitrea, deputat de Vrancea, condamnat la doi ani de închisoare pentru luare de mită, aflat acum după gratii.

În opinia lui Oprişan, Mitrea este însă cel mai bun ministru al Transporturilor, condamnarea fiind probabil un detaliu nesemnificativ. Delegaţii PSD au votat susţinerea lui Marian Oprişan pentru funcţia de vicepreşedinte al partidului la alegerile care vor avea loc la nivel naţional. De asemenea, PSD Vrancea a anunţat că îl va susţine pe Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte PSD. Alături de Marian Oprişan au fost alese şi celelalte structuri de conducere ale organizaţiei.

REALITATEA.NET – Stiri – POLITICĂ

Mergi Sus