Acasa / Sport / LIVE Insulele Feroe – Romania, duminică, 19.00. Anunţul lui Iordănescu, după meciul cu Finlanda

LIVE Insulele Feroe – Romania, duminică, 19.00. Anunţul lui Iordănescu, după meciul cu Finlanda

LIVE Insulele Feroe – Romania.. “Suntem nevoiți să jucăm ultima carte și să o jucam bine. Trebuie să câștigăm în Feroe, pentru că fotbalul nostru are nevoie de aceasta calificare”, a spus Iordănescu.

”Regretăm că am ajuns într-o asemenea situație, să depindem de ultimul meci”, a declarat selecționerul, care a apreciat ca ”firească” reacția spectatorilor, care au fluierat jocul tricolorilor pe finalul meciului și au cerut demisia antrenorului.

”Am făcut o primă repriză foarte bună, ne-am creat multe ocazii, am jucat ofensiv, am avut agresivitate. Am reușit să recuperăm multe mingi în terenul advers. Era complet nedrept să pierdem acest meci, până la final am reușit să marcam. Până la primirea golului, echipa a jucat foarte bine. Din păcate ne-am pripit, am ratat în fața porții”, a mai spus Iordănescu. LIVE Insulele Feroe – Romania.

LIVE Insulele Feroe – Romania. Selecționerul a mai spus că au fost destule greșeli în zona fundașilor centrali, iar golul primit i-a făcut pe jucători să își piardă concentrarea, lucru nefiresc. ”Am fost nevoiți să riscăm mai mult pentru a întoarce rezultatul. Îmi cer scuze în fața suporterilor noștri. Am fost superfericit când am auzit că jucăm cu spectatori, dar nu ne-am ridicat la nivelul lor”, a mai spus antrenorul naționalei României.

Iordănescu a dezvăluit că pe banca de rezerve știa scorul meciului dintre Ungaria și Feroe, dar nu le-a spus jucătorilor, pentru a nu-și pierde concentrarea. LIVE Insulele Feroe – Romania.

Naționala de fotbal a României a terminat la egalitate cu formația Finlandei, scor 1-1 (0-0), joi seara, pe Arena Națională din București, în Grupa F a preliminariilor EURO 2016. Finlanda a deschis scorul prin Joel Pohjanpalo (67), dar Ovidiu Hoban a egalat în prelungiri (90+1). LIVE Insulele Feroe – Romania.

România are nevoie de victorie cu Feroe pentru a fi sigură de calificarea la EURO 2016, dar se poate califica direct și cu alt rezultat, cu condiția să fie mai bun decât cel reușit de Ungaria pe terenul Greciei. LIVE Insulele Feroe – Romania.

Sursa: Agerpres

REALITATEA.NET – Stiri – SPORT

Mergi Sus