Stiri de ultima ora
Acasa / Actualitate Intern / Jurnalista Cristina Țopescu a murit- Doliu în presa românească-Vedeta a fost dispărută de 3 săptămâni

Jurnalista Cristina Țopescu a murit- Doliu în presa românească-Vedeta a fost dispărută de 3 săptămâni

maxresdefault_34039100.jpg

Jurnalista Cristina Țopescu a murit.  Este doliu în presa românească. Jurnalista Cristina Țopescu a fost găsită moartă, duminică seara, în locuința sa din Otopeni. Aceasta avea 59 de ani. O vecină care nu o mai văzuse de aproape trei săptămâni a sesizat autoritățile. Echipajele de poliție și de ambulanță venite acasă la Cristina Țopescu nu au putut decât să constate decesul. Deși pe trupul ei nu apar urme vizibile de violență, oamenii legii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.  În casă, polițiștii au mai găsit trupurile a doi câini morți, care-i aparțineau Cristinei Țopescu, dar și alți cinci, în viață.

topescu-4-610x390.jpg4178877.jpg

Poliția a oferit primele detalii despre descoperirea trupului fără viață al jurnalistei. Cristina Țopescu (născută la 4 iulie 1960 la Oradea) a fost o prezentatoare de televiziune din România și fiica celebrului comentator sportiv Cristian Țopescu.Cristina Țopescu era și consilier la Ministerul Sănătății. Nici colegii ei nu mai știau nimic de ea, dar s-au gândit că se află într-o excursie în străinătate. Cristina Țopescu a fost prima iubită și soția lui Stefan Bănică Jr. Cristina Țopescu a iubit foarte mult animalele și-a dat și viața pentru a le salva. Dumnezeu să o odihnească în pace pe Cristina Țopescu!!

Trupul nesuflețit al jurnalistei Cristinei Țopescu a fost dus la IML pentru autopsie, unde medicii vor stabili cauzele morții. Cercetarile poliției continuă, a fost deschis un dosar de moarte suspectă.

psihiatrul-gabriel-diaconu-dupa-ce-a-aflat-de-moartea-cristina-topescu-e-oribil-ingrozitor-mai-avea-637822.jpg

Preluare: Sursa Realitatea. net

Mergi Sus