Acasa / Politica / Jean-Claude Juncker vine la București și se întâlnește cu… Dragnea

Jean-Claude Juncker vine la București și se întâlnește cu… Dragnea


Juncker, șeful CE
Juncker, șeful CE

Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, vine săptămâna aceasta la București și se va întâlni, între alții, cu Liviu Dragnea, cel care a dat recent în judecată Comisia Europeană, la Curtea Europeană de Justiție, în legătură cu ancheta privind Tel Drum.


Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, vine joi, 10 ianuarie, la București pentru a marca începutul Președinției României la Consiliului UE. 

Jean-Claude Juncker va fi însoțit de Colegiul comisarilor, iar programul oficial prevede pentru vineri, 11 ianuarie, inclusiv o întâlnire cu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților. Informația a fost oferită de eurodeputatul român Monica Macovei.

Dragnea tocmai a dat în judecată Comisia Europeană, în legătură cu ancheta OLAF în cazul dosarului Tel Drum. Șeful PSD vrea astfel să ajungă, pe o cale colaterală, la anularea raportului OLAF care constată fraudă cu fonduri europene în dosarul Tel Drum, raport care a dus la inculparea sa de către DNA.

“Dragnea a mai otrăvit o dată România.

Președintele Comisiei Europene va fi pe 10 și 11 ianuarie în București pentru a marca începutul Președinției României la Consiliului UE. Jean-Claude Juncker va fi însoțit de Colegiul comisarilor, iar programul oficial prevede pentru vineri, 11 ianuarie, inclusiv o întâlnire cu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, condamnat definitiv pentru corupție și inculpat în alte dosare.

Ca și cum nu era de ajuns istoricul lui penal, Dragnea tocmai a dat în judecată Comisia Europeană, în încercarea disperată de a scăpa de dosare pe orice cale, indiferent de cât de jos trage România și cât de mare este neîncrederea în care afundă țara”, a scris Monica Macovei pe Facebook.

Mergi Sus